reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy i zakupki :)

Ja już dawno kupiłam 2 koszule, ale po pobycie w szpitalu stwierdziłam że muszę kupić inne gdyż te, jak brzuch urósł, okazały się za krótkie! Bo w szpitalu trzeba chodzić na badania najlepiej bez gatek potem każą Ci np.usiąść na krzesełku, a gołym tyłkiem siadać na krzesełku gdzie siedziało wczesniej ileś tyłków nieprzyjemnie. Więc dokupiłam jeszcze 2 dłuższe przed kolano.

reklama
MAJU te z rozcięciami to jak kiedyś Kachurek nam radziła można zatrzaski mi na razie nie wyłażą ale jak by co to wszyje zatrzaski i wsio ale mam te dwie na guziczki z przodu i długości do kolan i mi to starczy i wsio.....podkłady kapcie i wsio.....

ja kupiłam na allegro 2 koszulki rozpinane jedną M i jedną S, ale takie coś duże jak worki, chyba je sobie zwężę bo czuję sie jak totalny hipopotam :-D
myślę że 2 wystarczą.

dziewczyny a jakie macie wanienki ? gdzieś już o tym pewnie było ale za Chiny nie znajde, ja naprawdę nie wiem jaką wybrać ? czy z tym siedziskiem w środku czy bez ????:confused::baffled:

Już to zamieszczałm na naszym ogólnym kwietniówkowym wątku ale skoro wreszcie zauważyłam że jest odpowiedniejsze miejsce to sie powtórzę.

Tanie i bardzo dobrze wykonane polskie wózeczki można znaleźć tu:
www.anmarwozki.pl

Ja kupiłam model vivan exclusive w kolorze jakims takim ni to sliwka ni to bordo z wstawkami ciepłego beżu. No super sprawa mówię Wam. Zdjęcia w necie tego nawet nie oddają. Mnustwo elementów które możesz odpiąć, wyregulować. Kolory podobno mozna zamowic jakie sie chce.
Ja za ten wózek dałam 550 zł.

A ja dostałam taki o to fotelik i mam do tego wózeczek i mogę dopiąć fotelik ale gondola mi się nie podoba bo jest palstikowa

Ja wybrałam bez tak zwanej foczki, foczkę zresztą zawsze można potem dokupić, gdyby była potrzeba. Synka myłam w zwykłej wanience, tylko tetrową pieluszkę pod dupeczkę mu podkładałam na początku i było si :) Więc nie chcę zmieniać tego co mi przypasowało.

reklama
Witajcie:)
Dziewczyny mam pytanie - kupujecie pościel o jakich wymiarach? Ja mam łóżeczko 120 na 60. A pościel kupiłam 135 na 100 i boję się czy nie będzie za duża.
Pozdrawiam

Do góry