reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moze trzeba mu dac troche czasu,podejrzewam ,ze to niechcenie to strach o ciebie.
Tak racja strach o mnie bo wie jak złe się czułam po drugiej punkcji ,szpital brzuch jak balon 😩Mój mąż ma 37 lat ja mam 28 i on się boi ,ze może być dużo zarodkow i przecież po wszystkie trzeba wrócić a człowiek coraz starszy nie młodszy skomplikowana sytuacja .Przy drugiej punkcji z jednym jajnikiem miałam 5 zarodkow wszystkie blastki i z tego mamy córkę wiec wynik nie jest wcale oszołamiający chyba potrzebuje czasu aby podjął decyzje

Rozumiem Cię I bardzo mi przykro... Mój też powiedział że to koniec, tyle że my nie mamy dzieci w ogóle...
My mamy córeczkę jestem spełniona jako kobieta bo słyszę codziennie mama te małe raczki przytulają takie kochane są 🥰🥰Bardzo bym chciała aby miała rodzeństwo aby miała z kim porozmawiać z kim się pobawić liczyć na siostrę albo brata aby było wsparciem dla siebie 😍Moj mąż ma syna z pierwszego małżeństwa wiec teoretycznie ma mała brata tylko ,ze brat kończy 17 lat a Michalina 2 latka

To moja księżniczka 🥰🥰

Załączniki

• B12B9169-DBDB-4F68-BABA-CDC5787266A3.jpeg
    B12B9169-DBDB-4F68-BABA-CDC5787266A3.jpeg
    117 KB · Wyświetleń: 113
Aaaaaa i jeszcze te leki co mialam robione w aptece troche daly rade bo jak patrzyl to ten obrzek jest jakby mniejszy a i gardlo lepiej wyglada wiec jakies swiatelko w tunelu sie tli ze z tego kiedys wyjde 😭 Dziewczyny jak ja doceniam zdrowie - co widze ludzi to im sie na nosy patrze i zazdroszcze ze oddychaja swobodnie. Lekarz mowi ze normalnie bysmy siez tym rozprawili i antobiotykiem i sterydemno ale teraz moze mi tylko doraznie ulzyc. W dzien juz nie jest zle zawsze jedna z dziurek sie odtyka i nie mam juz tak duzo tej wydzieliny bo np przedwczoraj kichnelam chyba z 10 razy pod rzad - naprawde nie przesadzam. Najgorzej jest chwile tzn jakas godzine rano i wieczorem ciezko zasnac. No ale trzeba sie spiac i isc dalej byle do przodu ;)
Ojej... Straszne ze musisz to wszystko przechodzić... Dasz radę..!

Tak racja strach o mnie bo wie jak złe się czułam po drugiej punkcji ,szpital brzuch jak balon 😩Mój mąż ma 37 lat ja mam 28 i on się boi ,ze może być dużo zarodkow i przecież po wszystkie trzeba wrócić a człowiek coraz starszy nie młodszy skomplikowana sytuacja .Przy drugiej punkcji z jednym jajnikiem miałam 5 zarodkow wszystkie blastki i z tego mamy córkę wiec wynik nie jest wcale oszołamiający chyba potrzebuje czasu aby podjął decyzje
Przecież nie musicie wszystkich komórek zapladniac... Myślę że nadmiar to ostatnie o co powinniście się martwić... Ja dałabym wiele żeby być w waszym wieku i mieć takie dylematy...

reklama
My mamy córeczkę jestem spełniona jako kobieta bo słyszę codziennie mama te małe raczki przytulają takie kochane są 🥰🥰Bardzo bym chciała aby miała rodzeństwo aby miała z kim porozmawiać z kim się pobawić liczyć na siostrę albo brata aby było wsparciem dla siebie 😍Moj mąż ma syna z pierwszego małżeństwa wiec teoretycznie ma mała brata tylko ,ze brat kończy 17 lat a Michalina 2 latka
Jesteś młoda, więc możesz dać mu czas na przemyślenia...

Do góry