reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mam pytanie o surogatkę

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Coś mi się wydaje, że autorka nie ma zielonego pojęcia o prawie - i to tak bardziej globalnie.
W sumie to nawet nie wiemy jakie informacje chce uzyskać. Ja mam wrażenie, że zupełnie nie zaznajomiła się z tematem. I to jest bardziej "zachcianka" niż faktyczna potrzeba.

reklama
A powinno cie interesować prawo bo ono się różni.
O jakiej surogacji mowa? Prostej? Z Ivf? To jest przecież ogromna roznica.
Po pierwsze to jest sama pani doktor po drugie kobieta może wyjechać i mieszkać w obydwu krajach ponieważ dawczyni posiada 3 obywatelstwa ,i nie jest dla niej ważne polskie prawo,mieszka w kraju gdzie jest to legalne,i na tym kończę ta dyskusję,zazdrość cię zżera niepotrzebnie,ludzie mają pieniądze i stać ich na to ,pytanie było konkretne aczkolwiek dwu znaczne mogło brzmiec szukam zastępczej mamy ,jeżeli nie ma tutaj takowej szkoda czasu na dyskusję szukany na Ukrainie gdzie jest to legalne

Po pierwsze to jest sama pani doktor po drugie kobieta może wyjechać i mieszkać w obydwu krajach ponieważ dawczyni posiada 3 obywatelstwa ,i nie jest dla niej ważne polskie prawo,mieszka w kraju gdzie jest to legalne,i na tym kończę ta dyskusję,zazdrość cię zżera niepotrzebnie
Zazdrość z jakiego powodu? Z takiego, że nie potrzebuje surogatki, bo sama może mieć dzieci?

Po pierwsze to jest sama pani doktor po drugie kobieta może wyjechać i mieszkać w obydwu krajach ponieważ dawczyni posiada 3 obywatelstwa ,i nie jest dla niej ważne polskie prawo,mieszka w kraju gdzie jest to legalne,i na tym kończę ta dyskusję,zazdrość cię zżera niepotrzebnie,ludzie mają pieniądze i stać ich na to ,pytanie było konkretne aczkolwiek dwu znaczne mogło brzmiec szukam zastępczej mamy ,jeżeli nie ma tutaj takowej szkoda czasu na dyskusję szukany na Ukrainie gdzie jest to legalne
Bogata pani doktor z trzeba obywatelstwami, a sama nie może sobie znaleźć surogatki tylko ktoś musi za nią to robić? 😂

Zazdrość z jakiego powodu? Z takiego, że nie potrzebuje surogatki, bo sama może mieć dzieci?
Nie znasz przyczyny ,dawczyni po chemi nowotwór więc należy się współczucie nie jakieś niepotrzebne dyskusję,jest surogatke albo nie po co dalsza dyskusja

Pytanie brzmiało inaczej. Może to problem komunikacyjny wynikający z nieznajomości języka polskiego.

reklama
Bogata pani doktor z trzeba obywatelstwami, a sama nie może sobie znaleźć surogatki tylko ktoś musi za nią to robić? 😂
Nie nie zna polskiego a ja choć słabo ale znam też nie mieszkam w Polsce, więc staram jej się pomóc nie widzę tu nic śmiesznego, taki żart jest nie na miejscu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry