reklama

mam pytanie o surogatkę

• Starter tematu Starter tematu danula55
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Temat powinien brzmieć : szukam surogatki.

Pani doktor da sobie radę bez forum. Jednak jeśli będzie się wypowiadała w takim tonie jak Ty, to współczuję dziewczynie która będzie nawet za duże pieniądze uczestniczyć w tym biznesie.

Nic to nie ma wspólnego z zazdrością. Współczuję i mam nadzieję, że się uda.

To ja Ci powiem - źle się do tego zabierasz. Nie tędy droga...
A którędy jak nie znamy ludzi w Polsce tylko pytamy ,i mieliśmy nadzieję że ktoś zna taką kobietę która może ma kłopoty finansowe ,jednak jeżeli to nie możliwe taka znaleźć szukamy dalej

Temat powinien brzmieć : szukam surogatki.

Pani doktor da sobie radę bez forum. Jednak jeśli będzie się wypowiadała w takim tonie jak Ty, to współczuję dziewczynie która będzie nawet za duże pieniądze uczestniczyć w tym biznesie.

Nic to nie ma wspólnego z zazdrością. Współczuję i mam nadzieję, że się uda.
Nie zna polskiego to moja siostrzenica ona tylko urodziła się w Polsce wychowała Niemcy a wyszła za mąż Londyn tam robiła praktyki w klinice ,jednak nie widzę tu zrozienia więc nie proszę dalej o pomoc

Nie zna polskiego to moja siostrzenica ona tylko urodziła się w Polsce wychowała Niemcy a wyszła za mąż Londyn tam robiła praktyki w klinice ,jednak nie widzę tu zrozienia więc nie proszę dalej o pomoc
Nazywaj tematy na forach : surogatka priv... Jak ktoś będzie miał ochotę napisze. To nie jest temat na dyskusję, jeśli poszukujesz.
No i wejdź w ogłoszenia...

reklama
a gdzie jeżeli można spytać, jak my nie znamy ani portali ani dokładnie co gdzie w Polsce nawet polskiej wymowy dobrze
Wpisz w google: zostanę surogatka... Sami musicie znać prawo i dokładnie tego dopilnować już na początku. To jest okropnie ciężki temat, który wymaga uregulowan.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry