Nessii_
Fanka BB :)
Jakiś mi jeszcze został. Jak do poniedziałku nie przyjdzieSpróbuj za dwa dni, jak masz dostęp do bobotestów to może też przetestuj nim?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Jakiś mi jeszcze został. Jak do poniedziałku nie przyjdzieSpróbuj za dwa dni, jak masz dostęp do bobotestów to może też przetestuj nim?
Na razie łatwy, diagnostyka i drożność w następnym cykluWażne że jest plan działania. Wierzę że będzie skuteczny. A jest trudny /obciążający? Fizycznie, emocjonalnie, finansowo ?
Kropek miał w poniedziałek 1.5 cm. Bardzo wyczekiwany ten Kropek i bardzo doceniam kolejną szansę od losu. Choć Kropek daje mi popalić zdrowo [emoji6]
Zobacz załącznik 1242511Cześć dziewczyny, rano tak sytuacja. Zrobiłam jeszcze pinka i wyszedł negatywny, więc ten cień plusika z dołu biorę za błąd barwnika![]()
A który dzień cyklu ?Zobacz załącznik 1242511Cześć dziewczyny, rano tak sytuacja. Zrobiłam jeszcze pinka i wyszedł negatywny, więc ten cień plusika z dołu biorę za błąd barwnika![]()
A kiedy masz termin @?
32 dzień cyklu, z tym że są one nie regularne-pcos.A który dzień cyklu ?
32 dzień cyklu, z tym że są one nie regularne-pcos.
Jest 12-14 dni po owulacji potwierdzonej, ale nie wiem kiedy była dokładnie. Na monitoringu w piątek 12.02 o godzinie 12 jeszcze nie było owulacji, a w poniedziałek 15.02 rano było już po.
W takim razie tyle dni po owulacji to test już powinien być wiarygodny32 dzień cyklu, z tym że są one nie regularne-pcos.
Jest 12-14 dni po owulacji potwierdzonej, ale nie wiem kiedy była dokładnie. Na monitoringu w piątek 12.02 o godzinie 12 jeszcze nie było owulacji, a w poniedziałek 15.02 rano było już po.
W takim razie ja bym spróbowała jeszcze zatestować za 2 dni![]()
Zaczekam do poniedziałku. Mam cichą nadzieje, że jednak ten cień to nie błąd, ale nie chce się nastawiać. Dobrze, że w weekend dużo zajęć mam to może nie będę tyle myślećW takim razie tyle dni po owulacji to test już powinien być wiarygodnyzrób sobie z rana 3 test chociaż ja do rana pewnie bym nie wytrzymała
któryś z testów jest fałszywy oby ten, który nie pokazał nic
![]()
Kupiłam oeparol, tylko nie wiem, czy jedna dwa razy dziennie (1020mg na dobe) czy dwie dwa razy dziennie (2040mg na dobe) bo pisałyście w sumie, że od 1500mg do 3000mg jest okejDziewczyny zaczynam tej cykl przygodę z olejem z wiesiołka, zobaczymy. Co prawda od 2dc ale mam nadzieję, że coś pomoże.