tak, przepisał. Lecz moj strach jest większy niż logikaCzy ten lek przepisał ci lekarz? Jak tak no to wypadałoby posłuchać lekarza

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak, przepisał. Lecz moj strach jest większy niż logikaCzy ten lek przepisał ci lekarz? Jak tak no to wypadałoby posłuchać lekarza
Na to nic nie poradzimytak, przepisał. Lecz moj strach jest większy niż logika![]()
Kochane a ja mam taką zagwozdkę: klinika leczenia niepłodności wykryła mi na badaniach krwi niedobór żelaza (jestem wegetarianką, może ma to związek) i witaminy D3. Dostałam D3 20 tys. jednostek i oczywiście żelazo jako suplementacja. Czy któraś z Was ma takie doświadczenie że np po wyrównaniu poziomu D3 czy żelaza zobaczyła na teście te 2 upragnione kreseczki?![]()
Hej dziewczyny, jestem tu nowa![]()
Staramy się z mężem od 3 lat, powoli siada mi psychika i mam wrażenie że nikt z bliskich mnie nie rozumie więc postanowiłam poszukać wsparcia u Was... Jak to się mówi dopóki sam nie doświadczysz to nie wiesz o czym mowawczoraj zaczęłam kurację Letrozolem, w piątek mam iść na USG i ewentualny zastrzyk, trzymajcie kciuki
Kilka cyklów miałam stymulowanych Klomifenem ale dało mi tyle co łykanie tic-taców
![]()
mi lekarz zalecił suplementować żelazo i witaminę d3Kochane a ja mam taką zagwozdkę: klinika leczenia niepłodności wykryła mi na badaniach krwi niedobór żelaza (jestem wegetarianką, może ma to związek) i witaminy D3. Dostałam D3 20 tys. jednostek i oczywiście żelazo jako suplementacja. Czy któraś z Was ma takie doświadczenie że np po wyrównaniu poziomu D3 czy żelaza zobaczyła na teście te 2 upragnione kreseczki?![]()