reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Gonia0605 widzę, że już znalazłaś co do wymazu jak ma być za 3 tygodnie to nie ma sensu. Lepiej podejść do transferu, albo zrobić wymaz a gdyby się udało a wymaz dodatni to antybiotyki dla kobiet w ciąży. Qurcze nie wiem czy bym robiła.. to chyba PCR jak tak długi okres oczekiwania, zwykły wymaz to około tygodnia.
Tak, to PCR. Trudno, nie zrobiłam...

Dzisiaj tu o intrawertykach jest pisane a ty siedzisz cichutko ;) Ja juz dzisiaj bylam na pobraniu krwi i siczkach - fajnie bo zawsze mam za darmo i nic nie place. Robie w osrodku zdrowia i ten lekarz rodzinny, ktory wszystko oczywiscie wie, zawsze mi to robi na kase chorych chociaz material i tak jest zawsze wysylany do Łodzi. Teraz robie co dwa tygodnie badania wiec zawsze 5 dych w kieszeni a poza tym nie musze jezdzic do labolatroium i stac w kolejece narazajac sie tym samym na bliski kontakt z czesto chorymi ludzmi. U nas pogoda dzisiaj jest przecudowna - sloneczko tak napierd.........la 😂 😂 😂 👍 👍 👍 👍 ze az chce sie zyc. Wlasnie robie tego orzechowca - narazie zrobilam az mase budyniowa i czekam az mi wystygnie. Prosilam wczoraj Łukasza zeby mi z samego rana wyjał masloa z lodowki bo on duzo wczesniej ode mnie wstanie i mu opowiadalam ze dostalam od @fredka84 przepis to powiedzial ze jak od Werki - on t ak na ciebie mowi i nie lubi fredka ;) to napewno mi wyjdzie- wiec nie ma bata - musze sie postarac ;) Dzisiaj zaczne robic troche porzadki w szafie bo znowu sie wysypuje ;) I na 16 znowu na plukanie i zakupy spozywcze - takze dzisiaj dzien zaplanaowany ;)
A jakoś jestem zamulona od wczoraj 🤷. Nie mogę się rozruszać.
Mój mężu też do mnie mówi Werka - chciałam żeby mówił "na pani" ale się nie zgodził 😜
Kurde, i teraz mam stresa, bo jak ciasto spierdzielisz to będzie na mnie 😱😂😂. Postaraj się żeby Łuki był zadowolony 😜 Pozdrów go😊

A wiesz co..?! Tylko się nie wściekaj:-p ja patrzeć dzisiaj na cudny kalendarz @Evela.6 i tam napisane Gonia - wizyta Czechy. To sobie myślę, że chyba coś mnie ominęło :-) potem zwróciłam uwagę, że się walnęłam. No, ale może to znak :-) jakby co Czechy stoją przed tobą otworem ... wiem , wiem... nie wiadomo jakim :-p ale konsultacje to nie procedura za 20tys a może się skusisz.
A co się wydarzyło ostatnio? coś dr. N na odwalał? czy Paśnikowi kończy się kreatywność...

A dalej jakieś zastrzyki masz?
U mnie w piątek wizyta teraz dalej leki. Miałam Ok 12 jajek od 10-14mm. W 4dc... i lekarz nic nie mowil 🤷‍♀️ Kurcze stresuje sie
Mam dalej, jeszcze 3 dni zastrzyków 🙈 najgorsze 3 dni mojego Zycia 🙈 mam takie zrosty ze sszok. Ale dam radę 💪💪💪💪💪 no bo kto ma dać jak nie ja 💪💪💪💪💪 (na zdjęciu jeden z większych jaki mam 🙈)

Załączniki

• IMG_20210303_135524.jpg
    IMG_20210303_135524.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 116
reklama
Mam dalej, jeszcze 3 dni zastrzyków 🙈 najgorsze 3 dni mojego Zycia 🙈 mam takie zrosty ze sszok. Ale dam radę 💪💪💪💪💪 no bo kto ma dać jak nie ja 💪💪💪💪💪 (na zdjęciu jeden z większych jaki mam 🙈)
Ojej, widac ze masz trochę tego za soba 😕😕ale wierzmy ze cal uświęca środki i będzie piekna beta. Myślisz ze podejdziesz do transferu na świeżo ?

Do góry