reklama

AgnieszkaMaria
Aktywna w BB
Ech, fajnie by było, żeby ten wątek był publiczny. Rzadko bo rzadko się tutaj udzielam, ale czytam was praktycznie codziennie. I myśleć, że skoro się mało udzielam, to mogę nie być zaakceptowana do priva 

coca
Fanka BB :)
Dziękuje [emoji3590] byłoby ekstra mamie na 1 kwietnia taki prezent sprawić, ona najbardziej marzy o mojej ciąży [emoji23] a nawet nie wie ze się staramy. W sumie w razie W mam jeszcze później dzień matki w maju [emoji41]Trzymam kciuki za kwietniowe 2kreseczki! Ale może jeszcze się uda w marcu [emoji3590]
Racja zwyczajnie nie komentować choć na końcu języka mam kilka obraźliwych komentarzy które sobie daruję.Ktoś mi kiedyś poradził, żeby nie kopać się z koniem. IGNOROWAĆ!
To tylko może ostudzić chęć zrobienia dramy. Są osobowośc, do których żaden argument nie dotrze.
coca
Ech, fajnie by było, żeby ten wątek był publiczny. Rzadko bo rzadko się tutaj udzielam, ale czytam was praktycznie codziennie. I myśleć, że skoro się mało udzielam, to mogę nie być zaakceptowana do priva
Wszyscy byliby zapewne przyjęci bez względu na ilość postów w wątku [emoji6] jeśli się taki wątek pojawi to napewno będzie to ogłoszone i myśle ze bez problemu będziesz mogła się tam zgłosić. Ale nie wyprzedzamy faktów, może nie będzie potrzeby [emoji120]
Mirnoti_95
Początkująca w BB
Na to wszystko powinnyśmy odpowiedzieć ignorancja każdego postu i traktować jak niewidoczny dla nas, jedynie w taki sposób możemy się wspierać w tym marcowniu i doprowadzić ten wątek do końca. Dlatego prośbą z moje strony, aby żadna z Nas nie odpowiedziała już na ani jeden post tej koleżanki.

AgnieszkaMaria
Aktywna w BB
Ide jutro prywatnie zrobić sobie prolaktynę. Na urodziny fundnę też sobie monitoring, bo ciekawa jestem jak to u mnie teraz wygląda, testy niby pokazują wyrzut LH od 2ch miesięcy ale czy coś tam pęka to ciul wie  tak więc ciekawy miesiąc mi się szykuje.
 tak więc ciekawy miesiąc mi się szykuje.

reklama

coca
Ide jutro prywatnie zrobić sobie prolaktynę. Na urodziny fundnę też sobie monitoring, bo ciekawa jestem jak to u mnie teraz wygląda, testy niby pokazują wyrzut LH od 2ch miesięcy ale czy coś tam pęka to ciul wietak więc ciekawy miesiąc mi się szykuje.
O o o, kiedy będziesz sprawdzać czy pękają? Na dniach?

Podziel się: