reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

Cześć Kobitki :tak:

Byliśmy już na spacerku ale tylko pół godziny bo jest tak zimno że szok :szok: gorzej niż wczoraj :baffled:
Co do leżenia Amandy na brzuszku to zauważyłam że jak sama się przekręci to jest bardzo happy i jak wysoko główkę trzyma :-) ale jak ja ją kładę na brzusio to jest marudzenie i płacz :sorry2:... woli sama .... :cool2:

Poczytam teraz co u Was :tak:

reklama
dzien dobry
ja chyba dzis zakoczylam karmienie piersia ...na noc maly dostal pierwszy raz butle i nie protestowal zasna po 5 min okolo 20 obudzil sie o 5:30 dalam mu piers ale chyba tam niewiele bylo bo o 7 byl glodny wiec znowu butle ....
wiec chyba konice

sabinko .... moj tez trzyma super glowke , ja tata robi samolocik tzn podnosi go do gory maly ma proste plecki i glowke w pozycji poziomej

Mircia a to przy takim samolociku to on też sztywno trzyma mocniutko prosto:-) tylko jak ja go biore na ręce tak normalnie hehe to mi się kiwa łebek:-)

co do chodzików to ja tez kupuję pchacza:-) hehe

a tak wogóle to przestałam sie martwić bo kolezanka mi mówiła ze jej syn dopiero na 6 miesiecy trzymał sztywno główke:-) także fakt faktem każdy dzieciak ma swoje:-)

a zresztą z każdym dniem już dłużej wytrzyma zanim mu spadnie łebek więc luz:-)

Wisienko oczywiscie,ze wychodzi taniej taka zabawka.Bo wez przelicz to tez na wyplate :tak::tak:

anineczka no jesli patrzec na wyplate to tak,a ja to zawsze patrze ze np. 1000zl =1000 funtow to gdzie ja bym taka zabawke kupila w polsce za 35 zl, jak tu w angli za 35 funtow :confused: a teraz po promocji za 14 :szok: :-)
,
a tak wogóle to przestałam sie martwić bo kolezanka mi mówiła ze jej syn dopiero na 6 miesiecy trzymał sztywno główke:-) także fakt faktem każdy dzieciak ma swoje:-)

Sabina a pewnie ze nie masz sie co martwic :tak:co innego jakby w gole jej nie trzymal ale jak trzyma przy samolocie czy jak podnosisz tyle ze kiwa to luzik.
Zaloze sie ze z inna zecz cie zskoczy i bedzie pierwszy na bb :-)

Lilka to mozesz podac angielski tytul to sobie zamowie. Ostatnio z moim zrezygnowalismy ze Sky Movie a wykupilismy sobie pakiet ze 3 dvd w jednym czasie przysylaja do domu i sobie ogladamy, taniej nam to wychodzi i ogladamy to co chcemy i kiedy mamy czas.

Mircia a to przy takim samolociku to on też sztywno trzyma mocniutko prosto:-) tylko jak ja go biore na ręce tak normalnie hehe to mi się kiwa łebek:-)

co do chodzików to ja tez kupuję pchacza:-) hehe

a zresztą z każdym dniem już dłużej wytrzyma zanim mu spadnie łebek więc luz:-)
tzn. ze wszystko z nim ok .....

reklama
to jest zupelnie bez sensu .. prasowanie rzeczy malucha ... ale ja to nadal namietnie robie
przez co musze prasowac 2 razy w tygodniu ... i to glownie malego rzeczy

Do góry