Mam nadzieję, że to nie jakiś turbo przyspieszony okres bo immunologie miałam w 2 fazie zrobić a wtedy z moich planów będzie dupa[emoji52]
Oby nie kochana, trzymam kciuki oby wszystko było dobrze

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieję, że to nie jakiś turbo przyspieszony okres bo immunologie miałam w 2 fazie zrobić a wtedy z moich planów będzie dupa[emoji52]
Brawo, brawo waleczna mamusko [emoji6][emoji3590]Hej dziewczyny, życzę Wam Wszystkiego Najlepszego z Okazji Dnia kobiet [emoji253][emoji8]
Dzwoniłam do szpitala dzisiaj odnośnie tej wizyty przez telefon co miałam mieć 11.03 i oczywiście sie troszkę na nich rzuciłam że chce być zbadana na żywo a nie przez telefon, no i na szczęście wywalczyłam [emoji4][emoji8]
Fredzia ja też mam czekać około 3-4ttg bo badania genetyczne robimy 2 zarodków, mamy mieć doszcczepianie w ciąży więc pewnie Allo będziemy powtarzać bo jest mimo szczepień niskie, ale jeśli u Cb allo jest w porządku to myślę że nie będziesz musiała powtarzać ono utrzymuje się do pół roku.30-tego marca. A potem będę musiała czekać chyba ok 4 tygodni i nie wiem czy będę mogła od razu działać czy powtarzać badanie allo mlr![]()
Kochana głową do góry na pewno to nic złego i nie martw się, trzymam kciuki za CiebieDziewczyny dziś jest mój 18dc a ja zaczęłam plamic [emoji85] nie wiem o co chodzi bo moje cykle były zazwyczaj ok 33-35dni.. Jajniki mnie bolą, lewy szczególnie gdzie pokazała się ta torbiel.. Kurde za tydz do PL miałam na badania lecieć [emoji2368] zawsze coś pod gorke [emoji85]
U nas mrozak bo badamy genetycznie. Gratuluję kochana pięknego wynikuPiekny wynikestriadol podobny do mojego
widzę że też u Ciebie będzie świeży transfer??
![]()
Mój mi wysłał bukiet przez whatsapp@bazylia128
Mnie tak wszystko ciśnie że najlepiej mi na golaska latać
Siedzę już grzecznie w domku i staram się nie szwendać bo jak gdzieś wyruszę to takie skurcze mnie łapią ze boje się że mała mi wyskoczy
Obserwuje właśnie przez okienko jak chłopy latają z kwiatkami do swoich kobitek
Mój mi dziś jak na razie tylko rogala z czekolada podarował haha![]()
Będzie dobrze !! Trzymamy kciukiW czwartek się dopiero dowiemnie wiem czemu ale ostatnio też tak było... Chyba że mnie mile zaskoczą i jednak tym razem zadzwonią
Piękny wynikW czwartek transfer @Evela.6 zapisz mnie proszę. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Pobrali 11 Osteocytow. Boże wyszlam z kliniki i się popłakałamPanie Boże spraw aby się udało
![]()
A może to owulacja ?Dziewczyny dziś jest mój 18dc a ja zaczęłam plamic [emoji85] nie wiem o co chodzi bo moje cykle były zazwyczaj ok 33-35dni.. Jajniki mnie bolą, lewy szczególnie gdzie pokazała się ta torbiel.. Kurde za tydz do PL miałam na badania lecieć [emoji2368] zawsze coś pod gorke [emoji85]
mój mi złożył życzenia 04.03Mój mi wysłał bukiet przez whatsapptakże wolałabym tego rogala
![]()