reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

dajcie na luz :-) czy z plynem czy bez ale i tak widac ze ciuchy nie sa wyprasowane...Wisienka nie linczuj :-)
ja prasuje wszystkie nasze ubrania...czasem robia mi sie gory prasowania :-p ale ubrania musze miec pieknie poprasowane i ulozone bo inaczej mi sie nie podobaja :-p:cool2:

reklama
wisienko
zaraz cos wstawie, ale na sfotografowanie zeba nie ma szans;-)

anulka
biedny Oskarek, moj sie tak bardzo nie meczyl naszczescie:blink:

dziekujemy za gratulacje:-)

Lilka popieram:-) skoro ja nie wyjde w niewyprasowanej bluzce czy spodniach to moje dziecko też nie;-)

ja mam własnie teraz taką górę prasowania:-) ale odkładam na jutro;-)

Ja tez tego uzywam i ten plyn do plukania jest dla dzieci.Tak wiec sie nie martw.

A ja sprzatam szybko jak moge bo za godzine mam pielegniarke w domu,wlasnie maz mnie o tym poinformowal :sorry2:
mam nadzieje,ze przywiezie wage ze soba :tak:
Barszczyk czerwony juz ugotowany i jestem tez w trakcie robienia salatki :happy2:
Perszing dzis ze mnie :-D:-D
Mateuszek sie nudzi i postekuje w lezaczku :dry:

Ja prasuje dzieciowe rzeczy bo ladnie nie umiem rozkladac :-p a nienawidze jak chodza w pogniecionych ciuchach.
Ale dzis wieczor maz bedzie prasowal-wczoraj obiecal :cool2:
Tak wiec wypiore jeszcze dzis ze 2 pralki ciuchow,zeby sie nie nudzil :-D:-D:-D:-D

Ja używam Jelp Soft 2w1 (proszek +środek zmiękczający)
Staram sie aby zawsze ubranka małej były poprasowane ale dzisiaj to może zagonię mojego mężulka do tego, niech się nauczy :tak:

wasi mezowei prasuja .......wooooooooooooooooooooooooo.......mojemu by to nigdy do glowy nie przyszlo ,predzej oddal by do pralni zeby uprasowali ..... moj maz to taki oswojony 'maczo'

wasi mezowei prasuja .......wooooooooooooooooooooooooo.......mojemu by to nigdy do glowy nie przyszlo ,predzej oddal by do pralni zeby uprasowali ..... moj maz to taki oswojony 'maczo'

mój to nawet nie chciał Amandy po kąpieli ubierać bo stwierdził że się lalkami nie bawił i nie umie:baffled: ale w końcu go przekonałam no i pewnie dzisiejsze prasowanie też bez wymówek się pewnie nie odbędzie ale cóż :sorry2: jakoś to wytrzymam :cool2: i wyjdzie na moje :tak:

dajcie na luz :-) czy z plynem czy bez ale i tak widac ze ciuchy nie sa wyprasowane...Wisienka nie linczuj :-)
ja prasuje wszystkie nasze ubrania...czasem robia mi sie gory prasowania :-p ale ubrania musze miec pieknie poprasowane i ulozone bo inaczej mi sie nie podobaja :-p:cool2:

ja nikogo nie linczuje... to raczej wy mnie :-( :cool2: a tak pozatym to juz wiemy ze ty to perfekcyjna pani domu i musisz miec wszystko posprzatane i poprasowane :-):-) chcialabym taka byc, ale nie umie, za leniwa jestem :cool2::cool2:

Lilka popieram:-) skoro ja nie wyjde w niewyprasowanej bluzce czy spodniach to moje dziecko też nie;-)

wyjsiowe ciuszki to co innego, ale spiochy czy body w ktorych maly siedzi w domu to tylko raz mi sie zdarzylo przeprasowac :-D

mojemu czasem sie zdarza, ale tylko jego ciuchy, jak akurat chce cos zalozyc a jest pogniecione :cool2::cool2: :-):-)

reklama
Moj tez juz wszystko zrobi wlacznie z praniem, prasowaniem , gotowaniem. Wprawdzie po praniu zawsze jest awantura, bo zwykle konczy sie jakas katastrofa;-) Ale ja sie nie poddaje, bedzie do skutku robil az zalapie, albo co miesiac bedziemy musieli garderobe wymieniac;-)

Do góry