U nas było to samo. Zawsze głowa boli kogo wybrać ale się udało z przebojami.ja się chyba na wakacje zdecyduje na chrzciny, jak będzie cieplej. póki co nie mam na to siłyu mnie największy problem z wyborem chrzestnych... nie wiem kogo wybrać ;/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U nas było to samo. Zawsze głowa boli kogo wybrać ale się udało z przebojami.ja się chyba na wakacje zdecyduje na chrzciny, jak będzie cieplej. póki co nie mam na to siłyu mnie największy problem z wyborem chrzestnych... nie wiem kogo wybrać ;/
To zależy od parafiiU mnie chrzestny jest, ale chrzestna to nie mamy w ogóle pomysłu.. wokół sami mężczyźni a 2 chrzestnych raczej nie przejdzie![]()
Wiecie co, wszystko jest możliwe. Mój znajomy ostatnio był chrzestnym przez skypaTo zależy od parafiimój kuzyn jako chrzestnych wziął swojego brata i szwagra
więc warto się zapytać księdza czy się na to zgodzi
![]()
My nie chrzcimy.Córka jak podrośnie sama sobie wybierze wiarę.Tu gdzie mieszkamy katolików mało,prawie sami protestanci.U mnie każdy się dziwi, że w ogóle chce chrzcić, po co dziecku wiarę narzucam![]()
Rożek albo kocyk zawiązany jak rożek.dziewczyny mam pytane - w czym śpią wasze maluszki? rożki, śpiworki, kołderki?
Ja moją kocykiem opatulam lekkodziewczyny mam pytane - w czym śpią wasze maluszki? rożki, śpiworki, kołderki?
Ja moją córkę tylko przykrywam kocykiem. Nie zawijam jej.Rożek albo kocyk zawiązany jak rożek.