Weronika1212
Fanka BB :)
To spokojnie. Dziwne uczucie jest to wsadzenie wzjernika i tego histeroskopu masz wrażenie jak przy cytologia takie drapniecie w środku 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A później już z górki? Jeśli tak to mam nadzieję, że przeżyjęTo spokojnie. Dziwne uczucie jest to wsadzenie wzjernika i tego histeroskopu masz wrażenie jak przy cytologia takie drapniecie w środku![]()
Tak, wpuszczenie kontrastu z tego co ja się dopytywala boli też jako tako. Sama nie czułam. Najwięcej problemów robi ta sala typowo jak na przesiedlenia rtg kawałek tej zielonej maty drabinka byś usiadła na stół potem każą się położyć nogi zgiac kostki pod tylek, i to gapienie się w sufitA później już z górki? Jeśli tak to mam nadzieję, że przeżyję![]()
Dopiero 14dc a piersi bolą mnie już tak bardzo, że mam nawet problem z podnoszeniem rąk, bo to też sprawia mi ból [emoji2356] Z każdym kolejnym cyklem jest coraz gorzej, aż się boję co będzie dalej [emoji33]
Mnie przed owulacją potrafią tak boleć
Mnie zazwyczaj bolały dopiero po, czasem nawet od razu po owu aż do samej @. A w tym cyklu albo owu się przesunęła i już była albo już nawet przed nią zaczynają mnie boleć [emoji2356]
Ilo dniowe masz cykle?
Niestety z tą owulacją nigdy nie wiadomo[emoji2368]
Ja mimo brania clo w ostatnim cyklu miałam bardzo późną owulke. Ja mam monitoring prócz tego robię testy owu I mierzę temperaturę.