reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

@Orchidea33 powodzenia na wizycie ✊✊✊
@Tysiajm08 przykro mi 😪 bądź dzielna i się nie poddawaj 😘

@Gonia0605 podziwiam Cię! Ja próbowałam przekonać się do biegania, próbowałam kilka razy biegać ale fiasko na całej linii, wyglądam jak pokraka i baryłka ledwo toczącą się po ziemi 😂😂😂😂 a powinnam schudnąć ale ćwiczyłam i dietę stosowałam i nie drgnęła waga nic a nic po miesiącu... Trudno widocznie 70 to moja waga i nic nie zrobie 😪

reklama

@Gonia0605 podziwiam Cię! Ja próbowałam przekonać się do biegania, próbowałam kilka razy biegać ale fiasko na całej linii, wyglądam jak pokraka i baryłka ledwo toczącą się po ziemi 😂😂😂😂 a powinnam schudnąć ale ćwiczyłam i dietę stosowałam i nie drgnęła waga nic a nic po miesiącu... Trudno widocznie 70 to moja waga i nic nie zrobie 😪
Jak mi po miesiącu nie drgnie, to też się pewnie zniechęcę... 🥺
Na razie mam mega zapał... Oczywiście moje ćwiczenia 3 razy w tygodniu nadal są...
Muszę jeszcze bardziej się diecie przyjrzeć... Już wyeliminowałam sporo jak wiecie, ale teraz nosi mnie przed @ i czasem się łamię... ;)
Kochana, 70, to ja bym chciała ważyć... Przepaść mnie dzieli od tego...

Załóż słuchawki , włącz muzykę i będzie 100 razy lepiej. Nie znosiłam biegać, bez celu jeszcze gorzej 😂 ale muzyka w moim przypadku działa .

Bardziej flamenco [emoji23] na razie pracuję nad koordynacją ręka noga, zawsze wydawało się to takie banalne. Chodzą i machają ręką raz jedną raz drugą....ale ni.chu...slabo idzie. Zobaczymy może trzeba zmienić styl tańca [emoji23][emoji23][emoji23]
Jprdl, ale sie usmialam [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji23][emoji23][emoji23]

Załóż słuchawki , włącz muzykę i będzie 100 razy lepiej. Nie znosiłam biegać, bez celu jeszcze gorzej 😂 ale muzyka w moim przypadku działa .
No i zacząć powoli, żeby się nie zniechęcić... Wczoraj oglądałam coś na YT o slow jogging, fajne rozwiązanie dla początkujących, ja dzisiaj próbowałam, ale mnie to nudzi 😄 ... Tempo 4-5 km /h przy moim wzroście i długości nóg jest jak pełzający żółw 🤣. No i dystans... zacząć od rozsądnego i zwiększać stopniowo. Ja mam ścieżkę biegową wkoło osiedla 2,5 km, na początek to aż za dużo... dzisiaj pierwszy raz przebiegłam całą bez przerw marszowych, w tempie 8 km/h

No ale będzie wymianka, tak? 😘. Czekam 😏😏😏
Edit, ale dupy czy ryjka🤔😂😂
hehe No muszę zobaczyć te słynne proporcje między dupa A ryjkiem 😂 będzie wymianka 😁
Nie ale 3 dziewczynki z forum mega pomocne mi tak powiedziały, no to na pewno mają rację:D co prawda jest zwrot ale zwrot obejmuje 2100 przy odroczonym transferze, ale AH EmbryoGlue, opieka nad implantacją oraz transfer płacisz osobno, sam transfer 2300 A reszta AH i EmbryoGlue = 1100 zł i ta opieka 480zl. A jak masz na świeżo podawany zarodek to tylko masz cenę pakietu czyli 12900... masakra jakaś, niech lekarz robi tak żeby nie było hiperki A nie od razu mnie uczula że ona będzie 😂
lepiej mieć na piśmie. Ja koordynator na piśmie Ci potwierdzi że zwracają i w umowie będzie niejednoznaczne to się będziesz mogła kłócić o swoje :)

reklama
Do góry