reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

reklama
Sugar soczek jest firmy Nestle
od 4 miecha
taka mala buteleczka
nie wiem czy w polsce tez jest?
pewnie tak....bo oni tu maja malo dla dzieci w tym wieku...

Women na twoim miejscu udalabym sie do tej przychodni i zrownala ta lekarke z ziemia i jeszcze skarge na nia bym zlozyla
baba pewnie sie zemscila za to ze jej odpowiadalas :angry:
jest lekarzem wiec skad ty masz wiedziec czy klamie czy nie??
powiedzialabym jej ze powinna zwrocic pieniadze ktore stracilas przez jej brak wiedzy!!
normalnie zatluc:no::baffled::angry: co za konował :wściekła/y::wściekła/y:

Własnie tak zrobie,jutro już nie ręczę za siebie!!!!!!!!!:angry::angry::angry:

women super ze wsystk dobrze :tak: mowilam ci ze bedzie dobrze, Dorianek to duzy chlopak i nie moglby miec malej glowy bo wtedy by wygladal nieproporcjonalnie :dry:
ale kurde :wściekła/y: niezle sie musialas najesc strachu, ja sie balam o twojego syneczka a co dopiero Ty. Dobrze ze wsztystko sie dobrze skonczylo, tak a propo to ile taka wizyta kosztuje? bo ja sie zastanawiam czy jak bede w PL sie nie przejsc dla pewnosci.

Wisienka wizyta kosztowała mnie 60zł ale wiem ze to jest bardzo tanio zazwyczaj waha sie od 100-200zł

no i super monia!!!

szczerze mowiac bylam przekonana ze tak bedzie :cool2:

konowalow u nas nie brakuje :wściekła/y:

lilka jaki ten soczek sliwkowy dalas hani?

Sugar ja kupuje deser i soczek z Hippa śliwkowy

Kobity jeszcze raz dzieki za wsparcie i za trzymanie kciukasów
:-):-):-):-)

Monia opierdol babe ile wlezie!!!
jestem z toba!!!

juz ciul z ta kasa...ale ja nie jestem mama Dorianka a sie przestraszylam o niego!! a co dopiero ty!! chociazby za nadszarpniete nerwy ja opieprz!!

ok laski
lece spac
jutro spzital i troche papierkowej lataniny nas czeka,bo nam sie pozwolenia na pobyt koncza

takze do juterka!

dobranoc

CZESC LASECZKI WRACAM PO DŁUŻSZEJ PRZERWIE:-):-)

Kurcze nazbierało sie tego troszku u Was. Przede wszystkim Women ciesze się że wsio gra i to najwazniejsze:tak::tak::tak: Co do lekarzy ja tez wole sie nie wypowiadać. Przed wczoraj byłam z Neluszką na badaniu serduszka bo lekarka wykryła u niej szmery. Pani doktor kardiolog była tak niemiła powiedziała że jak dziecko bedzie sie darło to nie będzie badać a w pokoju było tak ziimno dlatego mała krzyczała biedulinka w pampersie. No to ja na to że zimno dzidzi to krzyczy na to ona mi jest ciepło kumacie :szok::szok::szok: w golfie siedzi i jej ciepło. eeehhhhh szkoda gadać.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Najlepiej zdac się na zdrowy matczyny rozsądek jeżeli chodzi o choroby. Dzieku Bogu z tym serduszkie,m to ok mamy sie zgłosić na kontrole do lekarza. A dzisiaj odwiedzilismy terapeute. Mała ma wzmozone napiecie. Troszke sie poprawia ale caly czas ćwiczenia.

A jak u Was z bioderkami u Waszych pociech????????

SPOKOJNEJ NOCKI DLA WASSSSS BUŹŹŹIA:blink:

dzień dobry:-)

uff super że wszystko dobrze u Dorianka...u mnie też normalnie jak czytałam to ciarki przeszły ehhh masakra:-( ale tdobrze zę na ciarkac sie skończyło...Women ja też bym nie podarowała:-)
dlatego u nas w domu jest tak ze jak coś trzeba załatwiać gdzie sprawa jest "śliska" to mąż mnie nigdy nie chce puścić bo wie jak ja potrafię się drzeć:-) rozpier....zrobie jak sie należy:-) tak jak i Ty Women hehe:-)

reklama
Do góry