No coś tyU mnie bez zmian, wciąż czekam na okres, dzień 42... Potem wg planu, tzn. hosteroskopia i Transfer... Trzymam kciuki żeby zdążyli...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No coś tyU mnie bez zmian, wciąż czekam na okres, dzień 42... Potem wg planu, tzn. hosteroskopia i Transfer... Trzymam kciuki żeby zdążyli...
To super wieści kochana!! 12 dni stymulacja to już na pewno są piękne i soczysteTrochę się uspokoiłam bo doktorek był zadowolony. Widział około 15 pęcherzyków. Nie dał się przekonać na podwójny trigger, bo twierdzi że tak nie robi i to niepotrzebne bo stymulacja aż 12 dni. Dostałam 2x diphereline 0.1mg czyli coś nowego dla mnie. W sumie to wielkie się wydawały te moje jajca, ale nie chciał powiedzieć jakie są duże. Oby nie za wielkie. W środę punkcja, więc pozostaje czekać![]()
Kiedyś mi się zdarzyło... Chyba we wrześniu... Sugerowałam lekarzowi że to może menopauza, ale powiedział że nie...No coś ty. A miałaś już kiedyś taki rozchwiany cykl?
Kuwa często cykl się wali jak mamy coś zaplanowane.No coś ty. A miałaś już kiedyś taki rozchwiany cykl?
Witaj na świecie słodka MałgosiuPrzedstawiam wam Malgosie ktora wczoraj przyszla na swiat o 11.02 I wazy 3320g . Mamusia ciezko przeszla CC bo zadne znieczulenie na nia nie dzialaly i musieli ja uspij bo zaczela bardzo krzyczec na sali z bolu, ale najważniejsze ze jestemy razemkocham nad zycie
Kuwa często cykl się wali jak mamy coś zaplanowane.
No właśnie tylko to, bo oni Ovitrelle chyba nie używają. Gadał mi chyba z 15 min o tym że nie potrzebne nic innego więc nie miałam szans. Trochę mi szkoda bo byłam bardzo na to nastawiona, ale z drugiej strony to on jest lekarzem i on decyduje.To super wieści kochana!! 12 dni stymulacja to już na pewno są piękne i soczystea tylko masz diphereline 0,1? Bo ja właśnie to plus ovitrelle miałam jako podwójny trigger
Ale jutro w środę? To już miałaś zastrzyk?Trochę się uspokoiłam bo doktorek był zadowolony. Widział około 15 pęcherzyków. Nie dał się przekonać na podwójny trigger, bo twierdzi że tak nie robi i to niepotrzebne bo stymulacja aż 12 dni. Dostałam 2x diphereline 0.1mg czyli coś nowego dla mnie. W sumie to wielkie się wydawały te moje jajca, ale nie chciał powiedzieć jakie są duże. Oby nie za wielkie. W środę punkcja, więc pozostaje czekać![]()
A ile dni miałaś stymulację? Miałaś kiedyś problem z dojrzewaniem?To super wieści kochana!! 12 dni stymulacja to już na pewno są piękne i soczystea tylko masz diphereline 0,1? Bo ja właśnie to plus ovitrelle miałam jako podwójny trigger
Jasne, tym razem miałaś dłuższa stymulacje prawda i większe dawki prawda? Myśle, ze będzie superNo właśnie tylko to, bo oni Ovitrelle chyba nie używają. Gadał mi chyba z 15 min o tym że nie potrzebne nic innego więc nie miałam szans. Trochę mi szkoda bo byłam bardzo na to nastawiona, ale z drugiej strony to on jest lekarzem i on decyduje.