Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Antilko teraz Twoja kolej na doświadczenie tego Cudu:-)i Alka i Eschenbach, tak szczęśliwie tutaj jest
))
Najeczko oj dobrze by bylo.... ale pewnie nie tak prosto bedzie...:-(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Antilko teraz Twoja kolej na doświadczenie tego Cudu:-)i Alka i Eschenbach, tak szczęśliwie tutaj jest
))
Kajda, Moniolek moze w ciazy ta drgajaca powieka to swiadczy o czyms innym - nie wiem, ale normalnie to czesto oznacza brak magnezu i potasu. Czesto cos takiego mam i nieraz wystarczy jak troche czekolady zjem... a ostatnio po moich immprezach to nie moglam sobie z tymi drganiami dac rade... no ale coz odkazilam sobie chyba za bardzo organizm:-);-)

Jak wrócisz do pracy to ustaw sobie biurko do niego tyłem;-)
, przecież miałaś się oszczędzać
Najeczko oj dobrze by bylo.... ale pewnie nie tak prosto bedzie...:-(

Witajcie:-)
Wczoraj miałam trochę smutny dzień, bo minął dokładnie rok, od odejścia mojego Aniołka. Dzisiaj jednak jest znacznie lepiej,![]()

nawet niech Ci do głowy nie przychodzi powrót do pracy a Twój kolega - no cóż zdania o nim nie zmienię - psychiczny jest. Wyobraź sobie jak teraz odpoczniesz od zapachu jego sałatek
Co do przeprowadzki to myślę, że jeszcze przed Świętami a jak się nam nie uda to do końca marca. 

:-):-)
wita ześwirowana