reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2021

Mam pytanie. Zakładając że do tej pory raczej miałam regularne cykle po 28-29 dni to według Was którego dnia najlepiej by było udać się na monitoring? To będzie mój pierwszy, różne informacje czytam w internecie. Niektórzy zalecają 10dc, inny 12dc [emoji848]

Ja na pierwszy poszłam od razu po @, później tydzień później (przed owu) i po owu. 12dc myśle ze u Ciebie wystarczy, owu masz pewnie koło 14-16dc.

reklama
A co badasz? [emoji3526]
Screenshot_20210323_090730.jpg

Koleżanka opowiadała mi ze u jej przyjaciółki był taki problem. I w klinice leczenia niepłodności udało się przygotować dla niej szczepionki, tak żeby organizm nie odrzucał zarodka. I dzięki tym szczepionkom udało im się doczekać bobolka. Takze Kochana- zawsze jest nadzieja 😘
no tak wiem, tylko u mnie ingerencja w sterydy czy układ immunologiczny nie jest tak prosta. Raz wszystko niby ok A za chwilę ten sam lęk wywołuje taka masakra u mnie że szkoda gadac

Hej :)

mam do Was pytanie odnoście tych testów owulacyjnych. Widzę ze sporo dziewczyn z nich korzysta :) moja gin do tej pory zawsze mi mówiła żebym się za to nawet nie zabierała bo to bez sensu i tylko ciagle myślenie i codzienne sprawdzanie. Jakie macie do tego podejście ?

Ostatnio natknęłam się w necie na taki monitor owulacyjny / płodności od Clearblue. Działa podobnie jak te testy owulacyjne tylko dodatkowo pokazuje kiedy testować i jak. Ma tez opcje testu ciążowego. Czy któraś z Was może próbowała ? Sporo kosztuje sam monitor plus testy tez trochę ale coraz bardziej się do tego przekonuje :) wczoraj przeczytałam chyba cały internet i ma sporo pozytywnych opinii

reklama
O to nie wiedziałam, kobieta w diagnostyce też mi nie powiedziała, ale w sumie się też nie pytałam 🤷🏻‍♀️ no trudno poczekam
Wiesz co, u mnie mówią przy rejestracji od gwaru i mówili że nawet tydzień można czekać na te dwa wyniki ale były po 3 dniach roboczych. Więc może u Ciebie w ogóle będą szybciej. Tak tylko mówię bo pamiętam, że masz jutro wizytę :).

Do góry