Teraz będzie inaczej i wierzymy w to kochana!Bo jesteś mega szczęściarąJa w poprzednich miałam łącznie 29 i nie mam żadnego dziecka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz będzie inaczej i wierzymy w to kochana!Bo jesteś mega szczęściarąJa w poprzednich miałam łącznie 29 i nie mam żadnego dziecka
O Jezu to jeszcze trochę haha dopiero będę brała antykiNie wiem kochana ale może takMasz druga grupę cytologii czyli ok, jeśli lekarz powiedział, ze jest w porządku do transferu to nie ma co się martwić
trzymam kciuki za udany transfer!
![]()
Nie o to chodzi zeby miec mase zarodkow ,a o to zeby miec pare bardzo dobrych.Bedziesz miecBo jesteś mega szczęściarąJa w poprzednich miałam łącznie 29 i nie mam żadnego dziecka
Ja miałam aż 29 jajek a tylko 1 zarodka. Pisałyśmy tylko o ilości jajek i szczęściu niegatki, która miała mniej jajek a ma aż 2 cudyNie o to chodzi zeby miec mase zarodkow ,a o to zeby miec pare bardzo dobrych.Bedziesz miec![]()
Bardzo mi przykroTak jak mówiłam, to nie mój czasodpuszczam na razie... Nie wiem kiedy znów podejdę do transferu
na razie chce chyba odpocząć psychicznie
dziś beta tylko 9
![]()
Wiem,wiem...ale niestety z obserwacji chyba juz 8 letnich tutaj powtarza sie regula,ze duzo komorek czy zarodkow wcale nie jest dobre.Bo malo zostaje na koncu albo i nic.Ja miałam aż 29 jajek a tylko 1 zarodka. Pisałyśmy tylko o ilości jajek i szczęściu niegatki, która miała mniej jajek a ma aż 2 cudy
Dziękuję![]()
Kurde, trzymaj się dzielnieTak jak mówiłam, to nie mój czasodpuszczam na razie... Nie wiem kiedy znów podejdę do transferu
na razie chce chyba odpocząć psychicznie
dziś beta tylko 9
![]()
Pojechałabym na betę nawet dzisiaj ale już za późno, u mnie na zadupiu i w pobliżu zadupia pobierają krew do godz. 10. Wytrzymam do jutra i przed 7 rano zapieprzam do labo chyba że krew mnie do tego czasu zalejeJedź na betę i zobacz. Wiele kobiet tutaj nawet krwawiło. Może to implantacja, zarodek sobie miejsce wgryza.