reklama
U mnie święta tez jakieś symboliczne.@Evela.6 , proszę wpisz do kalendarza moją histeroskopię, 2 kwietnia...
Poprzednim razem miałam dzień przed Wigilią, w tym roku też tuż przed Świętami...![]()
Tuż przed bożym narodzeniem negatywna beta po pierwszej iui, tuż przed Wielkanocą negatywna beta po pierwszym transferze
A ma czym polega ten zabieg w jakim celu sie go robi ?@Evela.6 , proszę wpisz do kalendarza moją histeroskopię, 2 kwietnia...
Poprzednim razem miałam dzień przed Wigilią, w tym roku też tuż przed Świętami...![]()
Mnie go nigdy nikt nie zalecał
Gonia0605
Fanka BB :)
Dokładnie...Doczekalaś się , super coś ruszyło.
mala_Mi 80
Czyli wredna @ w końcu zawitała@Evela.6 , proszę wpisz do kalendarza moją histeroskopię, 2 kwietnia...
Gonia0605
Histeroskopia może ocenić wady układowe macicy, np u mnie za pierwszym razem podejrzewali przegrodę... Okazało się, że jest ok. Teraz mam robioną w celu pobrania wycinka endometrium i sprawdzenia czy nie ma przewlekłego stanu zapalnego, który może przeszkadzać w implantacji. Dodatkowo, jeśli znajdą jakieś polipy w macicy, to mogą je przy okazji usunąć...A ma czym polega ten zabieg w jakim celu sie go robi ?
Mnie go nigdy nikt nie zalecał
Tego badania nie robi się standardowo (przynajmniej nie w mojej klinice)... Dopiero kiedy szukasz i szukasz przyczyn niepowodzeń...
Gonia0605
Eh... ja już przestałam szukać symboli... Miałam transfer w urodziny, dzień matki, wigilię... Robiłam bety w rocznicę ślubu... Jakoś nic nie dały...U mnie święta tez jakieś symboliczne.
Tuż przed bożym narodzeniem negatywna beta po pierwszej iui, tuż przed Wielkanocą negatywna beta po pierwszym transferze![]()
Gonia0605
43 dni... Rekord życiowy (nie licząc tych cykli gdzie beta na chwilę rosła)...Czyli wredna @ w końcu zawitała![]()
reklama
Podziel się: