mala_Mi 80
Fanka BB :)
Kurde, ty przecież młoda jeszcze jesteś a już połowa odpadłaU mnie bylo 5/10 i lekarz mowil, ze statystycznie jestesmy w normie.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde, ty przecież młoda jeszcze jesteś a już połowa odpadłaU mnie bylo 5/10 i lekarz mowil, ze statystycznie jestesmy w normie.
Jeśli za wysoko to np intralipid na zbicie a jak za mało to scratching a.@Aduś16 mówiła że można wlew z ACCOFILU.Nie miałam. A jakie na to dają leczenie?
Masz rację, wino zawiera dużo antyoksydantow i zwalcza wolne rodniki. I teraz zaczynam żałować, że nie piłamEvelka to Twoja zasluga, to czerwone winko ma duzo antyoksydantow chyba i dlatego sie komorki jajowe ladnie podzielily
nie martw sie , bralas kupe innego dziadostwa. ile koenzymu bralas? bo ka zwiekszylam.sobie dawke ze 100d do 200mgMasz rację, wino zawiera dużo antyoksydantow i zwalcza wolne rodniki. I teraz zaczynam żałować, że nie piłam![]()
Od Ovitrelle do punkcji mija zawsze 36 h i tez to zawsze w sobote wieczorem bralam.Wszystko dobrze rokuje,jeszcze nie rwij wlosow z glowyJa już po wizycie, lekarz mówi, ze 5 pęcherzyków jest obiecujących, jeden może jeszcze podrośnie. Reszta malizna. Największe mają 20mm. Punkcja w pon. Jutro mam ostatnią dawkę menopuru plus podwójne uwolnienie wieczorem ( ovitrelle plus diphereline 0,1 ale tylko jeden żeby nie pękły za szybko...taki mix mi wymyślił). Boje się, ze w pon już może być późno ale w niedziele są zamknięci. To będzie moj 13 dzień cyklu, ostatnio punkcja była w 10. Ryzyk fizyk, albo będą dojrzałe albo zdegenerowane albo niedojrzałe albo już pęknąCzas pokaże, nie nastawiam się na wiele. W karcie mam wpisane, ze idę na cyklu własnym i lekarz się śmiał, ze się trochę zdziwią na punkcji bo mam więcej niż jeden pęcherzyk
![]()
Brałam różnie, czasami 100, czasami 200 + inne cuda.nie martw sie , bralas kupe innego dziadostwa. ile koenzymu bralas? bo ka zwiekszylam.sobie dawke ze 100d do 200mg
A bralyscie w czasie stymulki? Mi lekarz mówił żeby już nic nie brać od okresu to może chociaż wino będę pic do tego poniedziałkuBrałam różnie, czasami 100, czasami 200 + inne cuda.
Im więcej o tym wszystkim myślę tym bardziej nierealne mi się wydaje zajście w ciążę na swoich komórkach w tym wieku. Naprawdę to jak wygrana w totka.
Bardzo żałuję, że nie byłam w stanie namówić męża na in vitro conajmniej 5 lat wcześniej
W trakcie też brałam wszystko oprócz dhea, bo gdzieś kiedyś czytałam, że dhea i menopur mogą uszkodzić komórki. Nie wiem czy to prawda ale wolałam nie ryzykować. Nie wiem czy to wino teraz ci coś pomoże, trzeba było się upijać wcześniejA bralyscie w czasie stymulki? Mi lekarz mówił żeby już nic nie brać od okresu to może chociaż wino będę pic do tego poniedziałku