Ja przy 2 udanych transferach miałam dzień po, silne chwilowe kłucia, jakby mnie ktoś iglą dziabałDziewczyny miałyście może jakieś objawy przy zagnieżdżeniu zarodka??

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja przy 2 udanych transferach miałam dzień po, silne chwilowe kłucia, jakby mnie ktoś iglą dziabałDziewczyny miałyście może jakieś objawy przy zagnieżdżeniu zarodka??
No Szkoci są the bestU nas w Szkocji to samo albo i gorzej. Jak po transferze chciałam sobie sprawdzić poziom proga i betę, to najbliższy termin prywatnie na za 3 tygodnie za jedyne 350 zł za jedno badanie. A i tylko w soboty, więc nie byłoby szans sprawdzić przyrostu
Cała reszta też do bani ale za to podejście do pacjenta wspaniałe, serio kocham ich za ich empatię i delikatność we wszystkim
A moze dlatego, ze mało korzystalas to myslisz, ze się nie da? Nie zrozum mnie zle, ja pare lat temu tez myslalam, ze załatwienie czwgokolwiek graniczy z cudem. A potem jak wsiaknelam z kraj i system to sie okazalo, ze sa sie zalatwic i wykombinowac wszystko - jak w PL [emoji16]Trzeba tu zamieszkać aby zrozumieć że tak jest... Ja do tej pory prawie wcale ze służby zdrowia tu nie musialam korzystać, tylko z synem jak był mały na kilku wizytach..
Albo będziesz jak @mala_Mi 80 i obejdzie się bez hiperkiJa obawiam się, ze tez mogę tyle mieć..dwa dni temu miałam 2200, wczoraj ponad 5000 a jeszcze dziś mam menopur...jajek mam malutko ale estradiol w kosmos![]()
Aż tak wysoki...to ty musisz być trwarda babkaJa przy drugiej stymulacji na 4 dni przed punkcją miałam estradiol 8570 i nie miałam hiperki. Ba, nawet transfer mi zrobili
Pobrali 16 jajec ale tylko 9 było dojrzałych
Jak zobaczyli że jest tak wysoko, to dwie ostatnie dawki menopuru mi obniżyli przed Ovitrell. A i dostałam heparyne na 2 tygodnie. A sama sobie zaleciłam picie elektrolitów takich rozpuszczalnych w wodzie i tyle. Nie rozpękłam sięAlbo będziesz jak @mala_Mi 80 i obejdzie się bez hiperki
Aż tak wysoki...to ty musisz być trwarda babkaja bym chyba pękła
Niedaleko EdiegoNo Szkoci są the bestmieszkałam rok i super wspominam. A gdzie w Szkocji stacjonujesz?