reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

No dobra ale wcześniej go nie brałam i miałam endo 20mm i teraz już nie biorę estrofemu a i tak boję się że endo za dużo urośnie. Wcześniej brałam Aromek czy mógł tak wpłynąć na endo albo spowodować zbyt skąpe miesiączki? Martwię się że to początki endometriozy albo nowotwór. W ogóle czy przy endo 20mm robi się transfer?
Nie powinno sie juz robic,endo nie jest juz 3 warstwowe i nie zdolne do implantacji.W wiekszosci przypadkow.Bo cuda jak zawsze sie zdarzaja.

reklama
Że tak powiem qwa noooooo. Strasznie mi przykro, że Ciebie to spotyka... Czy w razie co bierzecie pod uwagę AZ lub KD?

Nie bierzemy.

Może to okrutnie zabrzmi, ale i na to byłam naszykowana. Dzięki temu nie dostaje tak teraz po uszach.

A lekarz nasz prowadzący był jak chłop oddał nasienie i czekał na mnie i mu mówił że sie dowiedział od koleżanki, że jest dobrze. Siedział biedak taki wesoły i nakręcony. A tu okazało się że te komórki na pierwszy rzut oka były ładne te morule czy coś a w środku pusto. Już mógł ten doktorek nic nie mówić :D

Nie bierzemy.

Może to okrutnie zabrzmi, ale i na to byłam naszykowana. Dzięki temu nie dostaje tak teraz po uszach.

A lekarz nasz prowadzący był jak chłop oddał nasienie i czekał na mnie i mu mówił że sie dowiedział od koleżanki, że jest dobrze. Siedział biedak taki wesoły i nakręcony. A tu okazało się że te komórki na pierwszy rzut oka były ładne te morule czy coś a w środku pusto. Już mógł ten doktorek nic nie mówić :D
Doświadczenia hartują co tu dużo mówić. Tylko upór zostaje...poślady zwierać, uprzeć się i walić głową w mur, aż się skruszy.
No tak, liczą się fakty, więc mógł sobie doktorek darować:)

reklama
Do góry