kochana sądzę że powinnaś po prostu zrobić na dniach normalne USG, bo tylko na tej podstawie lekarz określi dokładnie w którym tygodniu ciąży jesteś i to lekarz da ci skierowane na USG prenatalne i testy pappa a w twoim przypadku ponieważ z tego co pamiętam masz niedoczynność tarczycy możesz starać się o refundację i będziesz miała te badania za darmo. Tak jest w moim przypadku, i powiem szczerze że mój lekarz twierdzi że USG jest nieszkodliwe a nie zrobienie USG jest bardziej szkodliwe.Kurde nie pomyślałam o tym ...hmm tylko według inseminacji no kończy mi się 7 tydzień ale też czytałam właśnie , że jak ciąża jest młodsza to na prenatalne też można się umówić później bodajże chyba do 15 tygodnia. Ale dziękuję jutro spróbuję gdzieś podzwonić i w razie czego zapiszę się na prenatalne .
reklama
Be_More_Happy
Fanka BB :)
No właściwie prawda bo zawszę było odwiedzanie zaraz całymi rodzinamiJa się z braku odwiedzin cieszę, bo nie ma tych pielgrzymek rodzinnych na korytarzach i na pewno przez to jest spokojniej, q nie że karmisz dziecko a tu 5 ludzi z cudzej rodziny się patrzy co robisz.
Mam nadzieję, że na poród mąż zdąży dojechać.

Be_More_Happy
Ok dziękuję . W takim razie po świętach umówię się na USG do innego lekarza jeżeli w ogóle znajdę ostatnio dzwoniłam wszędzie brak terminów nawet prywatniekochana sądzę że powinnaś po prostu zrobić na dniach normalne USG, bo tylko na tej podstawie lekarz określi dokładnie w którym tygodniu ciąży jesteś i to lekarz da ci skierowane na USG prenatalne i testy pappa a w twoim przypadku ponieważ z tego co pamiętam masz niedoczynność tarczycy możesz starać się o refundację i będziesz miała te badania za darmo. Tak jest w moim przypadku, i powiem szczerze że mój lekarz twierdzi że USG jest nieszkodliwe a nie zrobienie USG jest bardziej szkodliwe.

Anetka 1801
Zaciekawiona BB
Dziś miałam kontrolne USG po inseminacji. Ciałko żółtkowe jest. Badanie Beta HCG mam wykonać 12.04. 
mam nadzieję że to będzie ten szczęśliwy dzień.

Be_More_Happy
Trzymam kciukiDziś miałam kontrolne USG po inseminacji. Ciałko żółtkowe jest. Badanie Beta HCG mam wykonać 12.04.mam nadzieję że to będzie ten szczęśliwy dzień.

Anetka 1801
Zaciekawiona BB
Ile razy podchodzilyście do inseminacji?? Mnie Pani doktor powiedziała że do 6 razy można natomiast jeśli 3 razy się nie uda kolejne szansę maleją. Jakie wy macie doświadczenie w tym temacie?
3 i daliśmy sobie spokój. Potem in vitro. Zaszłam ale niestety poroniłam. Teraz pełna diagnostyka i kolejne podejście.Ile razy podchodzilyście do inseminacji?? Mnie Pani doktor powiedziała że do 6 razy można natomiast jeśli 3 razy się nie uda kolejne szansę maleją. Jakie wy macie doświadczenie w tym temacie?
Be_More_Happy
.
Ostatnia edycja:
reklama
Be_More_Happy
To super wiadomośćDziewczynki ja już po. Wygląda na to że wszystko ok. Ok 15 wyjdę.

Podziel się: