Dziewczyny jestem aktualnie w 5 tyg ciąży. Dzień po owulacji zaczęłam mieć kaszel gorączkę ale nie wiedziałam że to coś poważnego potem okazało się że jesteśmy cała rodzinka pozytywni i mamy koronawirusa. Zapomniałam na 1 wizycie ciążowej w 4 tygodniu powiedzieć ginekologowi o tym. Czy któraś z was była w podobnej sytuacji? Lub wiecie jakie mogą być możliwe skutki? Czy bardziej niebezpieczne jest to w późniejszych tygodniach 1 trymestru kiedy jest już zarodek i łożysko? Czy może zaraz po zapłodnieniu jest najbardziej niebezpieczny czas? W 4 tygodniu i 2 dniu byłam na wizycie u ginekologa zrobił usgbyl pęcherzyk kazał przyjść w 7 tygodniu aby zobaczyć serduszko bardzo się stresuje że będzie coś nie tak i nie mogę już wytrzymać
pomocy!
reklama
Na wizycie już dawno byłam po odbytej kwarantannie oraz izolacji. Miałam kwarantannę 2 tygodnie. I wtedy też wybrałam się na wizytę ale wypadło mi to z głowy bo miałam wiele innych pytań. PozdrawiamAle to ty zakażona poszłaś na wizytę i nic lekarzowi nie powiedziałaś?
JESLI NIE MASZ NIC MADREGO DO POWIEDZENIA TO ZEGNAMI się ludzie dziwią skąd potem tyle zakażeń... jakby nie patrzeć skoro 2 dni po owu wyszłaś pozytywnie, to kwarantanna skończyły się 4t2d. To jakim cudem na wizycie byłas JUŻ DAWNO PO??
A jeśli już tak bardzo jest Pani ciekawą to w ciaze zaszłam 15 marca, od 17 marca kwarantanna natomiast 1 kwietnia wizyta u lekarza.I się ludzie dziwią skąd potem tyle zakażeń... jakby nie patrzeć skoro 2 dni po owu wyszłaś pozytywnie, to kwarantanna skończyły się 4t2d. To jakim cudem na wizycie byłas JUŻ DAWNO PO??
Ależ wszystko się trzyma tak jak wyżej napisałamTwój post się kupy nie trzyma... Więc nie wiem na jakie odpowiedzi liczysz.
O'laaa
Fanka BB :)
Po odbytej kwarantannie powinno się powtórzyć testy , czy nadal się jest pozytywnym. Mojemu bratu po kwarantannie wyszedł negatywny test, a jego szefowej i jej sekretarce jeszcze przez 2 tyg od kwarantanny wychodziły pozytywne testyNa wizycie już dawno byłam po odbytej kwarantannie oraz izolacji. Miałam kwarantannę 2 tygodnie. I wtedy też wybrałam się na wizytę ale wypadło mi to z głowy bo miałam wiele innych pytań. Pozdrawiam![]()
reklama
Tak zgadza się sanepid kazał przebywać 10 dni na kwarantannie i w 11 dniu test wykazał wynik negatywny u mnie dlatego 1 kwietnia wybrałam się do lekarza. Ale tak jak mówię pytam o skutki koronawirusa możliwe a nie o moja kwarantannę gdyż wszystko zrobiłam tak jak trzebaPo odbytej kwarantannie powinno się powtórzyć testy , czy nadal się jest pozytywnym. Mojemu bratu po kwarantannie wyszedł negatywny test, a jego szefowej i jej sekretarce jeszcze przez 2 tyg od kwarantanny wychodziły pozytywne testy
Podziel się: