reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Chyba tylko ja trafiłam na dzinwgo Doktora który od razu jak powiedzieliśmy o dawcy to się zgodził i miał wyebane w to czego my chcemy tak naprawdę... ehm :(
Dziwne i przykre:( powinien na pierwszej wizycie was o tym poinformować. Od lekarza otrzymałam wszystkie informacje, łącznie z tym ile komórek zapłodnić aby mieć szansę jak kobieta poniżej 35 r.ż. fakt pytałam bardzo dużo, pierwsza wizyta trwała ponad godzinę, w tym usg, zapoznanie się z dokumentacją i rozmowa.
Jednak decyzja o dawcy jest poważna i powinna być dobrze przemyślana. Czasem tak trzeba i nie ma co dyskutować.

reklama
Dziewczyny mam te wyczekiwane Cytokiny i zupełnie one nic mi nie mowia[emoji2368]
Która z Was potrafi to rozszyfrować? Zobacz załącznik 1257552
Masz mega dziwne te cytokiny i całkiem inne wartości referencyjne 🤔. No ja nic z tego nie kumam. Może lekarz będzie mądrzejszy 😜
Pokażę ci moje dla porównania. Mam za nisko IL10 a za wysoko IL2

Załączniki

• Screenshot_20210408-210714_Gallery.jpg
    Screenshot_20210408-210714_Gallery.jpg
    149,3 KB · Wyświetleń: 93
Nie chce Cię straszyć, ale moim zdaniem to zmarnowane badanie, te cytokiny nie mówią nic. Nie masz dokładnych wartości tylko zakresy :(
No właśnie tego się boję... [emoji17] Tyle czasu na to czekałam i stalam w miejscu a oni okroili te wyniki jak tylko się dało [emoji17]

reklama
Do góry