reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

....ja jak wracam z pracy to nie wypuszczam malego z rak :sorry2: a on nie odpuszcza cycucha ;-) heheheheh..... tez bardzo go kocham! ------->" Boze niegdy nie pomyslalabym, ze tak mozna kochac dziecko... "

Ja to uwielbiam jak podczas karmienia Amanda się na mnie patrzy tymi cudnymi oczętami i się uśmiecha tak pewnie okazuje mi miłość :-) a jestem wtedy w siódmym niebie:-D:-D:-D Kocham ją bardzo mocno i nie wyobrażam sobie życia bez Niej :-):-):-):-)

reklama
a ja jestem już wykończona Ola jest bardzo marudna nie chce mi jeść i jeszcze po południu po spaniu gorzej z oczkami jej się zrobiło.
Pojechałam z niąna okulistykę do szpitala a tam taki konował że nawet jej nie zbadał i kazał 2 tyg tymi samymi kroplami zakrapiać:wściekła/y:dureń kazał iść do dermatologa bo mówi że ma młoda wysypkę a ja na to że ona AZS od urodzenia dureń jeden.Już sama nie wiem bo może ma kanaliki łzowe zapchane chyba pójdę prywatnie.Tylko czemu aż tak bardzo marudzi i nie chce jeść to mnie niepokoi czasami ale rzadko pokasłuje cholera idę z nią w poniedziałek do lekarza:baffled:
Beata współczuję Ci bardzo :-( coraz gorsi są ci lekarze jak się nie pójdzie prywatnie to można cholera przez nich wziąść:no: Dużo zdróweczka dla Oli mam nadzieję że jutro już będzie dużo lepiej :tak:

Życzę Kobitki
miłej nocki i kolorowych snów
:-D

Nie wiem czy uda mi sie
juto do Was jeszcze zajrzeć bo jedziemy do moich rodziców więc życzę również udanego weekendu :-);-):-)

Dziewczyny dzięki za wsparcie
Jest jakby lepiej ale już od 2,30 nie spałyśmy do 6 a o 7 Michał zrobił pobudkę.
Trzeba sobie kawkę strzelić
Sabinko jak smutno bez ciebie z ranka
chociaż raz jestem pioerwsza
Wstawać śpiochy!!!!

czesc
a mnie maly zbudzil o 4.00 i dawal czadu..... gadal, darl sie jak sie nim nie zajmowalam ehhhh.... wymiekam :sorry2: Ide sobie 2ga kawke walnac.
beata stuk puk kawusia ;-)

czesc
a mnie maly zbudzil o 4.00 i dawal czadu..... gadal, darl sie jak sie nim nie zajmowalam ehhhh.... wymiekam :sorry2: Ide sobie 2ga kawke walnac.
beata stuk puk kawusia ;-)
Larvuniu stuk puk ja też właśnie 2 kawkę sobie zaparzyłam bo zaraz zapałki w oczy będę sobie musiała wsadzić:-Dach te dzieciaki
Sabinko miłej wycieczki ale fajowo masz

reklama
Dzien doberek:tak::tak:

Sabinko, Aluska udanych wyjazdow:tak::tak:

Beatko, Larvuniu u nas tez nocka do dupy... Oskar budzil sie co chwile - jadl, plakusial... i tak cala noc... och, pewnie szczepionka + bol dziaselek ...moj maluszek

Wisienko, juz faktycznie coraz mniej mam karmiacych samym cycem... wiem, ze poza nami jest Kathe, Bira, Jolie, Aluska, Misia i Jagoda... chyba, ze o ktorejs zapomnialam..:baffled:

Do góry