Mi zarówno endokrynolog, jak i ginekolog mówili że do 2.5 jest ok, ale trzeba monitorować, żeby wynik nie wzrastałW końcu przyszły wyniki bety... dobrze, ze rano wyszedł test bo bym cały dzień w stresie byłabeta 95,2, progesteron 33,47, tsh 2,34
12dpo. Tsh myślicie ze dobre? W środę ponownie badania i sprawdzimy przyrosty. Lekarka zmieniła mi dziś duphaston na luteinę 2x1. Zobaczymy jak długo przyjdzie mi ją brać.
reklama
No idealnie !Piątek 133
Niedziela 373
Wczoraj też badałam Progesteron i wynosi 21,6
Lekarz mi powiedział że tak się czasem zdarza, że to stara krew, która tam zalegała... Nie było tego duzo, dał mi luteine dopochwowoWiadomo, z jakiego powodu plamienie?
Mnie pray pierwszej ciąży na poczatku ciagle ciągnęło , mialamA takie kłucie jajników , pachwin to norma ? Nie jest stale tylko np przy szybkiej zmianie pozycji . I dzisiaj pobolewa mnie brzuch jak na okres , bez plamienia . Po wcześniejszym poronieniu świruje i chciała bym już mieć wizytę za sobą i usłyszeć że wszystko tym razem jest ok![]()
Jakieś dziwne kłucia i ból brzucha jak na okres , stresowlalam się ze idzie @ , to normalne , macica się rozciąga
Ooo to tak wyglądała moja kropka jak poszłam na pierwszego skana

Ja też tak mam, czytałam, że przy pierwszej ciąży może być to bardziej odczuwalne.Mnie pray pierwszej ciąży na poczatku ciagle ciągnęło , mialam
Jakieś dziwne kłucia i ból brzucha jak na okres , stresowlalam się ze idzie @ , to normalne , macica się rozciąga![]()
Ooo to tak wyglądała moja kropka jak poszłam na pierwszego skanaa teraz szalona 4 latka
![]()

ja wczoraj jak na złość miałam brzuch jak balon i cała rodzina na obiedzie patrzyła tak dziwnie. A to wina mega wzdęć. Dziś już troszkę lepiej za to zgaga meczyMnie też dziś kłuje i pobolewa podbrzusze, dodatkowo tak mnie wzdęło, że wyglądam jakbym była w 5 miesiącu, a nie tygodniu![]()

reklama
Wszystko napewno będzie superja już czekam na swoją
jesteśmy przeszczęśliwa ,mam nadzieje ze będzie się pięknie rozwijało maleństwo i wszystko będzie dobrze
![]()

Podziel się: