Trzymaj się, może spróbuj sama zadzwonić.Hej dziewczyny a ja nadal czekam aż mi zadzwonią.. Mieli dzwonić przed godzina 15:00 a nadal nikt nie dzwoni...![]()
reklama
Trzymaj się, może spróbuj sama zadzwonić.
Próbuje, nie odbieraja..
Ehh co za stres

JestemMama!
Fanka BB :)
Ja przy 0.7 mialam odpowiednie i trasfer się udał, przy 10 już się nie udał... U mnie to im mniejsze tym lepsze jak widać. U Ciebie też tak może być czego życzę Ci z calegoDziękuję kochana.
Estrofem biorę od 2dc, w 12dc podgląd endometrium i było 0.88, od 15dc włączony progesteron i dzisiaj w 17dc na dwa dni przed transferem dalej 0.88 czyli w ogóle już nie rośnie. Ale mam nadzieję, że wystarczy.
A ty też staraj się nie stresować, chociaż wiem jakie to trudne.
Będę mocno trzymać za twojego kropka![]()

mala_Mi 80
Wcinam białko i ananasa ☺No to mi pewnie też nie uroslo, więc starczy to co masz. Gdyby było inaczej to lekarz nie dopuściłby do transferumi lekarz mówił, że 9mm starczy i zarodek będzie miał warunki do zagnieżdżenia się, więc o to bądź spokojna, pamiętaj o diecie wysokobiałkowej, słyszałam też o ananasie, ale nie praktykowałam. Jadłam produkty wysokobiałkowe zgodnie z zaleceniami lekarza
![]()
A do lekarza mozesz zadzwonic?Próbuje, nie odbieraja..
Ehh co za stres![]()
mala_Mi 80
Dziewczyny dziękuję, jak zwykle mnie trochę uspokoiłyście 

Martaem1983
O rany, a jakbyś po prostu pojechała ? Przecież to nienormalne jestHej dziewczyny a ja nadal czekam aż mi zadzwonią.. Mieli dzwonić przed godzina 15:00 a nadal nikt nie dzwoni...Jak dzwoniłam o godzinie 12.00 zeby spytać o której mam przyjechać to powiedzieli że nie mają wolnych łóżek..
![]()

Martaem1983
Może tak być bo ja np przy poprzednim transferze miałam tak ze beta rosła jak trzeba a przez dosłownie chwile miała za mały przyrost i potem wróciła do normy, a na usg widać było tylko 1 zarodek a oczywiście były podane 2 za każdym razemObgadam to z lekarzem. Masz rację. Nadzieja jest...?
mala_Mi 80
Dziękuję bardzoJa przy 0.7 mialam odpowiednie i trasfer się udał, przy 10 już się nie udał... U mnie to im mniejsze tym lepsze jak widać. U Ciebie też tak może być czego życzę Ci z calego![]()

reklama
mala_Mi 80
Mirka kochana ty się tak nie stresuj, na pewno zadzwonią jak tylko zwolni się miejsce. Postaraj się zrelaksować, bo Majeczka będzie złaPróbuje, nie odbieraja..
Ehh co za stres![]()

Podziel się: