u mnie kreski wychodzily wyrazniejsze na clear blue 25 niz na tanim 10.Pozytywny ale 20 mialas biały? Dziwne, ha mialam taka kreske w dniu @ tez pink 10 i robilam odrzzu 25 i kreska tez byla widoczna...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
u mnie kreski wychodzily wyrazniejsze na clear blue 25 niz na tanim 10.Pozytywny ale 20 mialas biały? Dziwne, ha mialam taka kreske w dniu @ tez pink 10 i robilam odrzzu 25 i kreska tez byla widoczna...
Może spróbuję jeszcze jutro większą czułością, bo dziś z rana zrobiłam 10 i kreseczka ładnaPozytywny ale 20 mialas biały? Dziwne, ha mialam taka kreske w dniu @ tez pink 10 i robilam odrzzu 25 i kreska tez byla widoczna...
Zrob po prostu bete a nie tysiac testow bo z testu wychodzi jasno ciaza a beta potwierdzi to.Może spróbuję jeszcze jutro większą czułością, bo dziś z rana zrobiłam 10 i kreseczka ładna![]()
Trzymam kciukiZrobiłam wieczorem test kreska wyszła ewidetnie widocznaTrzymajcie kciuki w pon idę na betę
![]()