Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak ten test jest zdecydowanie pozytywnyHej, chciałam was zapytać o interpretację wyniku. Test robiony teraz, 29 DC, przy cyklach 27-31 dni. Rano planuje powtórzyć. Czułość 10. Wczoraj robiłam czułość 20 i nic nie było widać..
Dziękuję za interpretację. Po prostu cały czas czuje się jak na okres i sama aż zgłupiałam czy taka słaba kreska może już mówić o pozytywnym wynikuTak ten test jest zdecydowanie pozytywny![]()
Często dolegliwości ciążowe, są bardzo podobne do dolegliwości okresowych na początku ciąży, nie ma się czym denerwować, gratulujęDziękuję za interpretację. Po prostu cały czas czuje się jak na okres i sama aż zgłupiałam czy taka słaba kreska może już mówić o pozytywnym wyniku
Pozytywny. GratulacjęHej, chciałam was zapytać o interpretację wyniku. Test robiony teraz, 29 DC, przy cyklach 27-31 dni. Rano planuje powtórzyć. Czułość 10. Wczoraj robiłam czułość 20 i nic nie było widać..
pokaz zdjecieZrobiłam wieczorem test kreska wyszła ewidetnie widocznaTrzymajcie kciuki w pon idę na betę
![]()
Pozytywny ale 20 mialas biały? Dziwne, ha mialam taka kreske w dniu @ tez pink 10 i robilam odrzzu 25 i kreska tez byla widoczna...Hej, chciałam was zapytać o interpretację wyniku. Test robiony teraz, 29 DC, przy cyklach 27-31 dni. Rano planuje powtórzyć. Czułość 10. Wczoraj robiłam czułość 20 i nic nie było widać..