reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

larvunia to ile Marcelek ma cm zwrostu? Ja juz nie wiem czy Wasze dzieci takie duze czy te gondolki macie takie male :szok:
wlasnie bylam zmierzyc moja, to ma 85 cm dlugosci, wiec maly spokojnie jeszcze w niej pojezdzi do maja albo dluzej i nadal bedzie mial sporo luzu.

wlasnie kupilam malemu zabawke, bedzie sobie skakal w drzwiach, mam nadzieje ze bedzie lubil i bede miec wiecej czasu dla siebie Buy The First Years Winnie the Pooh 'Tigger' Door Bouncer. at Argos.co.uk

reklama
wisienkaa nie wiem ile ma cm :confused: Jutro go zmierze. I zrobie zdjecie w gondolce, jak bede miala okazje, tylko nie wiem kiedy. Powaznie maly tak w sam raz, ledwo ledwo sie miesci...... Byl w piatek za to u lekarza wazony.... i wazyl 7110 ;-)

Jeżeli chodzi o wózki to wszystko zależy jaki mamy ponieważ są różne gondolki.
Mój mały jeszcze troche ma miejsca ale nie tak dużo tak mysle, że jeszcze ze 3-4 tygodnie powinien sobie swobodnie pojeździc i potem powinno byc juz ciepło to zmieniam na spacerówke.
Chyba że mały mi szybciej urosnie.
Powiedzcie macie wózki uniwersalne czy kupujecie spacerówke teraz?????

KARINA

Hm...mój mały w gondoli pojeździ jeszcze napewno długo:tak:
Nawet nie myślałam o zmienie na spacerówke bo za mały i jeszcze jest za zimno - takie moje zdanie.
moja szwagierka ma syna 1,5 rocznego i on śpi w dzień dalej w wózku, wyłożyli tylko ten środek
(nosidełko) i jest tak już na styk:tak:

Kurcze dziewczyny jak wstawiłyscie zdjęcia np.swojego maluszka?????Ja cały czas ponawiam i wywala mnie że wielkość jest za duża a jak zmniejszałam do 2 KB to zdjęcie wychodzi takie malusie że nawet nie widoczne jest.
Chyba że cos zle robie?????

KARINA

J
Powiedzcie macie wózki uniwersalne czy kupujecie spacerówke teraz?????
KARINA

karina ja kupilam wozek 3 w 1 wiec spacerowki nie musze kupowac bo juz ja mam :tak:
w sumie moze dlatego tam gdzie maluch lezy ma jeszcze sporo miesjca, bo to nie jest taka typowa gondolka.

A co do wklejania zdjec to musisz wejsc na np. Fotosik.pl Darmowy Hosting na Fotki Zdjęcia i Obrazki i tam grac zdjecie i otymasz link tego zdjecia na forum, i ten link kopiujesz i wklejasz do podpisu tak samo jak suwaczki :tak: powodzenia, mam nadzieje ze zrozumialas.

Ja ide sie kapac i spac wiec milej nocki zycze

Witam Kobitki :tak:

Widzę że nie tylko my mieliśmy nie ciekawą nockę :-( Oczywiście wyjazd do rodziców był udany ale wczoraj wieczorem Amanda strasznie krzyczała i płakała :-( i nawet noszenie na rękach nie pomagało i cysia też nie chciała była strasznie rozdrażniona :baffled::no: Zapodałam jej później viburcol i po 15 minutach się jakoś uspokoiła:confused: Ale to było straszne czułam się taka bezsilna. :no:

karina ja kupilam wozek 3 w 1 wiec spacerowki nie musze kupowac bo juz ja mam :tak:
w sumie moze dlatego tam gdzie maluch lezy ma jeszcze sporo miesjca, bo to nie jest taka typowa gondolka.

A co do wklejania zdjec to musisz wejsc na np. Fotosik.pl Darmowy Hosting na Fotki Zdjęcia i Obrazki i tam grac zdjecie i otymasz link tego zdjecia na forum, i ten link kopiujesz i wklejasz do podpisu tak samo jak suwaczki :tak: powodzenia, mam nadzieje ze zrozumialas.

Myśle że zrozumiałam:-)dziekuje ci bardzo. Na razie stanełam na tym chciałabym wkleic jeszcze jedno zdjęcie i jeden suwaczek ale sa jakieś ograniczenia.....
Jutro jak troche będę wypoczęta po nocy (mam taka nadzieje) pokombinuje a teraz zmykam spać.

KARINA

hej dziewczyny, wyszlysmy z mala na przepustke, jutro wracamy do Bartoszyc:-(jestem zestresowana i wyczerpana psychicznie:-:)-:)-(ten pobyt jest straszny, mamy strasznie duzo zabiegow- 2 razy dziennie bobath i 3 razy dziennie vojta- rano robie z terapeutami bobath i vojte a po poludniu 2 razy sama vojte i raz sama bobath:-:)-:)-(mala strasznie reaguje na pobyt tam, dzieci placza , jest glosno i do tego ta vojta:-(okropna metoda, po niej zrobila sie placzliwa i rozdrazniona i juz sama nie wiem co robic. Rehabilitantka od bobatow ktora przychodzila do nas do domu prywatnie mowi ze mala spokojnie wyjdzie z tego po przez terapie bobatami a tam mowia ze niekoniecznie ale ze to moja decyzja:-(codziennie sie pakuje i wracam do domu:-(a inne mamy mnie namawiaja zebym zostala i zostaje:-(nie jestem przekonana do vojty i nie wyrabiam psychicznie przez ta metode, pomalu trace pokarm ze stresu, do tego poklucilam sie z mezem i nasi rodzice tez sie poklucili, ehhhh szkoda gadac:-(nie wiem czy zostac przy vojcie czy rehabilitowac ja samymi bobathami MAM METLIK W GLOWIE a jestem matka i decyzja nalezy do mnie:-(misia ratuj:-(
kathhe przykro mi że znalazłaś się w takiej sytuacji ale też niestety nie pomogę przy podjęciu decyzji :baffled: Jesteś wspaniałą mamą i na pewno dokonasz słusznego wybór :tak: dokonasz Trzymaj się dzielnie i uściskaj Marysię :tak:

reklama
cześć :-)
wpadłam się pochwalić, że moja starsza siostra jest w ciąży :-):-):-) termin ma na 16 listopada 2008r :tak:

Kajunia gratulacje dla siostrzyczki :tak:

Women ogromnie ci współczuję:-( biedny Dorianek :-( niech szybko zdrowieje :tak: Ściskaczki dla Niego :tak:

Karina ja też jeszcze nie dostałam okresu po porodzie ale karmię tylko i wyłącznie piersią więc mam na to jeszcze czas :tak:

Do góry