Dariuszka90
Fanka BB :)
Nie pytałam , zakładam do 3dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja wszystkie wyniki miałam tego samego dnia, badania robiłam w luxmedzie, z kartą ciąży weszłam bez kolejki [emoji3]Jak długo czeka się na wyniki wszystkich badań? I czy jest szansa, że w ciąży przyjmują bez kolejki? W moim laboratorium (nie diagnostyka) są ostatnio mega kolejki na testy na covid [emoji849]
Też korzystam z tej aplikacji do zapowiadano miesiączek ( Teraz już tryb ciąża)Hey dziewczynybłagam przetłumaczcie mi na chłopski rozum bo nie mam pojęcia z tymi tygodniami ciąży ...
Jak miałam ostatni okres 21.03.2021r i pokazuje mi na aplikacji że jestem w ciąży w 5tygodniu i 1 dzień . To znaczy że jestem już w ciąży 1 miesiąc 1 tydzień i 1 dzień ?czy jeszcze inaczej
może to głupie ale na prawdę nie mam pojęcia xd na jakimś internetowym kalkulatorze wbiłam datę ostatniej miesiączki i mi pokazało że 2 tydzień jestem w ciąży więc już całkiem nie ogarniam tematu
i błagam nie skrzyczcie mnie za to
po prostu chciałabym wiedzieć a dziś dopiero będę się umawiać na kolejną wizytę na za 1,5 tygodnia bo tak mi kazano
![]()
mam tak samo wiec pewnieCześć dziewczyny ☺ dziś jest pierwszy mój w miarę normalny dzień od 2 tygodni bez wymiotów ☺☺☺ wstałam rano, mogłam się normalnie ogarnąć do pracy, zjeść śniadanie z córeczką... Może mi już mijają te mdłości ☺☺☺☺dzis 8+1
![]()
trzymamy kciuki i z pewnością będzie wszystko dobrzeJuż za dwie godziny wizyta u lekarza, wolałabym mieć to już za sobą. Wiem, że już na nic nie mam wpływu ale się boję, chciałabym zobaczyć zarodek tylko w ciąży wewnątrzmacicznej i oby te cysty się wchłaniały bo inaczej położy mnie do szpitala, tak lekarz zapowiadał tydzień temu. Trzymajcie kciuki![]()
Już za dwie godziny wizyta u lekarza, wolałabym mieć to już za sobą. Wiem, że już na nic nie mam wpływu ale się boję, chciałabym zobaczyć zarodek tylko w ciąży wewnątrzmacicznej i oby te cysty się wchłaniały bo inaczej położy mnie do szpitala, tak lekarz zapowiadał tydzień temu. Trzymajcie kciuki![]()
Wszystkie badania robiłam w piątek i wieczorem miałam wyniki (po 18)... Właśnie sobie wszystko wydrukowałam bez problemu ☺ badania robiłam w Ślaskim Laboratorium...Nie pytałam , zakładam do 3dni