SuperDziewczyny, to wyniki mojego męża po miesięcznej suplementacji różnymi witaminami...a jeszcze wyjeżdżając dziś z kliniki bylam taka zła bo położna powiedziała mężowi, że za dużo dni był w abstynencji a nasz lekarz wyraźnie powiedział, że minimum tydzień. Ja jestem w szoku, dosłownie chce mi się plakac ze szczęścia serio, nie wiem czy pamiętacie ale to mi i mężowi lekarz polecił skorzystać z dawcy bo wyniki słabe... wtedy przy badaniu w preparacie bezpośrednim było 55 SZTUK plemników z czego ,,większa połowa" martwych. I wtedy podjęliśmy decyzję o dawcy... pozniej plakalam kilka dni jak dostalam na maila dane fenotypowe dawcy az w koncu dalyscie mi tu kopa zeby sie ogarnac i spróbować z naszym nasieniem. A dzisiaj byliśmy na depozycie w razie W przed pickupem i taki wynik. Ja wiem, że to żaden gwarant sukcesu ale lepsze takie wyniki niż te poprzednie
No jestem w szoku jak dieta i suple działają... bo wtedy... nie było mowy o żadnych milionach plemników
Mam ochotę na wino z radościale gonapeptyl czeka w lodówce na wkłucie
![]()
reklama
mala_Mi 80
Fanka BB :)
Rozumiem. Może u twojego męża dłuższy czas powoduje zwiększenie ilości. Tak jak pisałam, każdy typ (mężczyzna) jest innyWiem właśnie ale to jest zbadany depozyt nasienia gdyby w dniu pickupu było go mniej czy cokolwiek innego sie wydarzyło... Nie wiem czy to lepiej ze tyle dni czy gorzej ale lekarz tak zalecił... wtedy po 3 dniach było plemnikow na sztuki
Ale upewnij się przed punkcją ile dni zaleca lekarz, bo wydaje mi się że 8 dni to trochę zbyt długo
G
gość2502
Gość
W środę będę to nie omieszkam bo byłam nie powiem lekko zmieszana jak mąż mówi, że tamta Pani mu tak powiedziała... biedny sie zestresował przed tym oddaniem nasieniaRozumiem. Może u twojego męża dłuższy czas powoduje zwiększenie ilości. Tak jak pisałam, każdy typ (mężczyzna) jest inny
Ale upewnij się przed punkcją ile dni zaleca lekarz, bo wydaje mi się że 8 dni to trochę zbyt długo
G
gość2502
Gość
Sporo ale już pisze jakieSupera jakie suplementy bierze Twój mąż?
bazylia128
Fanka BB :)
Dziewczyny brat mojego meza zostal dzisiaj podlaczon pod respirator w poznanskim szpitalu czy znacie statystyki jak to wyglada - czy ktos w aszych bliskich lub znajomych byl podlaczony i wyszedl z tego?
Jest !!!Dziewczynki
Mamy [emoji3590]
Ale żeby nie było kolorowo jest krwiak. Oczywiście robię w gacie..
Uważaj, dbaj o siebie o by się szybko znikł.
Jakieś zalecenia??
reklama
Hej, tez przerabiałam immuno.Dziewczyny może na tej grupie ktoś coś podpowie na temat wyników. Wizytę mam dopiero 15.05 a na innych grupach chyba nie bardzo cokolwiek wiedzą![]()
Przede wszystkim jeśli miałaś poronienie to Twój organizm „nie zapamiętał” meza jako „intruza”. Nie zwalcza jego krwi. Dodatkowo, jakbyś miała mieć szczepienia limfocytami to mąż może być dawca.
W notatkach mam:
Wysoki tnf alfa świadczy o stanie zapalnym w organiźmie.
IL10 – odpowiedzialne jest za ochronę zarodka. Dobrze jak jest wysokie.
IL2 – odpowiedzialne jest za „zwalczanie” zarodka. Dobrze jak jest niskie.
IL10 powinna być bardzo wysoka, ok.8 razy większa od IL2, która powinna być jak najniższa.
Na IL – szczepienie limfocytami.
TNF alfa i Interferon gamma odpowiadają za stan zapalny w organizmie.
Poszukaj podobnych wyników na fejsbukowej grupie, Strając się z pomocą doktora "P". Immunologia.
Ostatnia edycja:
Podziel się: