staraczka 88990
Fanka BB :)
Zrób test ciążowy moja koleżanka tez tak miała i teraz ma prawie 3letnia córeczkę 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najlepiej zrób test ciążowy, to będzie więcej wiadomoDziewczyny podpowiedzcie. 17 kwietnia powinnam mieć owulacje. Śluzu nie było praktycznie w ogóle ale test owulacyjny Clearblue pokazał buzke. Jutro powinnam mieć okres a tu nagle mam tyleee śluzu płodnego. Zrobiłam test owulacyjny a tam znowu buźka.. Zrobiłam też innej firmy i na nim też dość wyraźna kreska.
Dzieki! Zrobię jutro ranoNajlepiej zrób test ciążowy, to będzie więcej wiadomo![]()
Pewnie masz rację. Dam sobie na wstrzymanie choć to ciężkie bo należę do osob mało cierpliwych które lubia mieć wszystko na "już". Dzwoniłam do ginekolog kazała mi przyjść w 26dc na betę także cierpliwie czekam do 11 maja. Od jutra wchodzi luteina.U mnie 6dpo ale jak mnie nachodzą jakieś myśli to wymazuje je innymi bo w tamtym cyklu się nakręciłam a potem zawód okropny teraz jestem myśli będzie co będzie i tyle![]()
Dziękuję za odp.U mnie krwawienie trwało jakieś 5 dni z czego 3 bardzo intensywnie. Natomiast jeszcze przed krwawieniem plamiłam i po samym krwiawieniu też jeszcze jakieś 2 dni plamień było.