reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Ja siedzę przed gabinetem, jest trochę opóźnienia, dawno się tak nie denerwowalam, pracuję w aptece i też wolałabym iść na l4 ale nie wiem co lekarz na to...

Magda_krk, bardzo Ci współczuję. Po przeczytaniu Twojej historii zaczęłam się zastanawiać, czy powinnam pracować. Lekarz pozwolił, ale powiedział, że jak zauważę w przedszkolu jakiekolwiek zarażenia wirusem (nie tylko covid) od razu mam uciekać na zwolnienie. Z drugiej strony, to moje pierwsze dziecko, nie chciałabym tyle czasu siedzieć w domu, bo za dużo wtedy rozmyślam i szukam. W pracy nie mam na to czasu. Chciałabym pracować do lipca, wtedy rozpoczynają się wakacje i czas urlopów.
Ja dziś czuje się lepiej. Żołądek nie daje objawów jakby był kamieniem, mdli mnie delikatnie. Ale dziś bardzo dużo piłam, rano zjadłam bułkę w łóżku, więc może to pomogło?
Wierzę, że dotrwamy do grudnia ☺️
Dzieci mogą być nosicielami wirusów, zanim pojawią się u nich objawy. To moja druga ciążą, w lutym poronilam pierwszą, dlatego od razu rzuciłam pracę w szkodliwych warunkach, w drugiej pracy jestem na L4 ciążowym. Czasem warto dmuchać na zimne.

Dziewczyny korzystajcie z chorobowego odpoczywajcie jedt płatny 100% wiec się nie zastanawiajcie tylko bierzcie ,ciąża magiczny czas a i samopoczucie będzie rano zawsze lepsze ze nie trzeba wstawać do pracy😊 (Ja mam 10 miesięczna córkę wiec już nie poleniuchuje bo jest co robić przy niej ) ale te co będą mieć pierwsze dziecko uciekajcie na L4 i cieszcie się wolna chwila😊

reklama
Do góry