hej ja sie witam tak szybko i ide jeść śniadanie
Jestem choraaaaa
kurde i mnie też złapała choroba
nos za pchany po same czoło masakra . mam nadzieje że Kacper się nie zarazi bo w czwartek mamy szczepienie ...:-
-
-(
Jestem choraaaaa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień dobry!!!
A ja chora z temperaturą się obudziłam i zawalonym gardłem oj już nie pamię tam kiedy byłam, chora
Piękne słoneczko mamy a zapowiadali deszcz oby dalej nam świeciło
Ja też nie pamietam kiedy byłam chora ostatnio ... na pewno gdzies jeszcze przed ciążą czyli bardzo dano temu , ale w końcu mnie dopadło :-(
no to widze ze mamy taki samy gust ... tez mam freestlera a pozniej tez chce zapp moze pod koniec roku ,zalezy jak beda wygladaly nasze podrozewitam z rana:-)
chlopaki spobie ucieli drzemke a Viki maluje;-)
Widze ze rozmawiacie na temat spacerowki Zapp- ja jestem jej posiadaczka, ale nie polecam jej dla takich maluszkow. My ja kupilismy jak Viki miala ponad poltora roku, wczesniej mielismy quinny freestyle. A dlaczego odradzam u maluchow- bo nie ma pozycji lezacej, a takie bable spia jeszcze na spacerkach
Mozna do niej zamontowac maxi-cosi wprawdzie...
U nas sie sprawdzila, bo latamy do Polski i wygodnie jest zabrac taka mala spacerowke do samolotu.
larvuniu
bidulko, wiem jak Ci ciezko:-(
PusiaBeatko
kurujcie sie kobiety;-)
Kunda
super ze Adas wraca do normy. My tez od 6 na nogach;-)
bira
kiedy ja sie wyspie, buuuuu![]()