reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Marta - no właśnie, w ulotce jest napisane że na astmę i duszności, a Wy na co dostaliście to lekartswo? Przepraszam ale nie doczytałam. A elocom to na sterydach jest więc widzę że wasza pani doktor to konkretne leki lubi przepisywać.:-)Ja osobiście lubię takich lekarzy tylko żeby powiedzieli matce jakie to leki i jakie są uboczne skutki...

jasminka,najppier chciała przepisać Fenistil ale spojrzała na wiek i stwierdziła,że może Ketotifen brać.Elocom to sąsiadki synek ma:tak:.A mam do smarowania nic nie zapisała:no:.Mam trochę maści po Olku i zobaczę co mogę stosować,Olo miał niesterydowy ELIDEL i pomogło:tak:.A jak byłam z Olem u dermatologa to zapisał Advantan i Hasceral i kazał dziecku ze skazą masło extra podawać :baffled:.

Czekam na łóżko dla Mai, mają dziś przywieźć między 12 a 14, wolałabym już teraz bo nie mogę położyć małej spać, bo jak przyjadą i będą go wnosić to ją obudzą, więc czekam niecierpliwie

Cara,śliczności z Adaśka:tak::-),nie mogę się napatrzeć:-D.
Idę robić capuccinko z wkładką czekoladową,która chętna?
Ja się chętnie napiję.:tak::-)

Zapomniałam Wam napisać, że chyba jakaś awaria w ciepłowni, bo już od wczoraj ciepłej wody nie mamy i kaloryfery też zimne.:baffled: Ręcę można sobie odmrozić jak się garnki myje.;-):baffled:

Cara Adaś prześliczny brzdąc mały:-):-)
Inna czekam i czekam i Was nie ma;-)Wyciągaj tą miotłe i przylatujcie:-D
Bąbel padł w wózku z bułaą włapce i teraż spi.Byliśmy na placu zabaw.Mały wreszcie sam nuczył się ślizgac bo do niedawna musiałam go trzymac i nawet na brzuszku się ślizga.Mój synek ukochany.Fotek nieiwle bo miałam wybóra lbo robic fotki albo pilnowac dziecka co by sobie głwoy nie rozwalił.Zaraz ide robić zupke.Wsatnie zje i może jeszcze pojdziemy koło domku z sunią razem jak nie będzie padac bo cosik się chmurzy...
Sikoreczka gdzie jesteś?????

reklama
Do góry