powodzenia i trzymajcie sie dzielnieA my właśnie jedziemy do mojej mamy i później do szpitala, na 13:40 mamy przyjęcie. Pakowania było tyle, że głowa mała... Dwa razy więcej niż do porodu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
powodzenia i trzymajcie sie dzielnieA my właśnie jedziemy do mojej mamy i później do szpitala, na 13:40 mamy przyjęcie. Pakowania było tyle, że głowa mała... Dwa razy więcej niż do porodu![]()
A my właśnie jedziemy do mojej mamy i później do szpitala, na 13:40 mamy przyjęcie. Pakowania było tyle, że głowa mała... Dwa razy więcej niż do porodu![]()
Trzymajcie się cieplutkoA my właśnie jedziemy do mojej mamy i później do szpitala, na 13:40 mamy przyjęcie. Pakowania było tyle, że głowa mała... Dwa razy więcej niż do porodu![]()
Trzymajcie się i zdrówka życzymyA my właśnie jedziemy do mojej mamy i później do szpitala, na 13:40 mamy przyjęcie. Pakowania było tyle, że głowa mała... Dwa razy więcej niż do porodu![]()
Dziewczyny nawet nie jestem w stanie napisać wam co się stało, ale powiem wam jedno... nie ufajcie monitorom oddechu
Dziewczyny nawet nie jestem w stanie napisać wam co się stało, ale powiem wam jedno... nie ufajcie monitorom oddechu
Żadnym gadżetom nie można ufać tak do końca niestetyDziewczyny nawet nie jestem w stanie napisać wam co się stało, ale powiem wam jedno... nie ufajcie monitorom oddechu