G
gość2502
Gość
O też jestem ciekawa.Dziewczyny, czy po 4h od pick up moge wracać autem ( oczywiscie nie ja za kierownicą) do domu 420km ? Czy muszę szukać noclegu na dobę po zabiegu ?
A gdzie sie leczycie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O też jestem ciekawa.Dziewczyny, czy po 4h od pick up moge wracać autem ( oczywiscie nie ja za kierownicą) do domu 420km ? Czy muszę szukać noclegu na dobę po zabiegu ?
Oczywiście że możesz wracać... Z medycznego punktu widzenia nie ma przeciwwskazań.Dziewczyny, czy po 4h od pick up moge wracać autem ( oczywiscie nie ja za kierownicą) do domu 420km ? Czy muszę szukać noclegu na dobę po zabiegu ?
invicta GdańskO też jestem ciekawa.
A gdzie sie leczycie?
Dziewczyny, czy po 4h od pick up moge wracać autem ( oczywiscie nie ja za kierownicą) do domu 420km ? Czy muszę szukać noclegu na dobę po zabiegu ?
Też będę miała tam pickupinvicta Gdańsk
A co Ci było po punkcji? Poza tym ze strasznie mulilo ?Ja tak wracalam po pierwszej punkcji, ale nigdy więcej bym tego nie powtórzyła. Strasznie mnie muliło cała seogay to była najgorsza podróż [emoji85] po drugiej punkcji organizowałam nocleg, ale zależy jak kto reaguje pewnie
A co Ci było po punkcji? Poza tym ze strasznie mulilo ?
Miałam pisać właśnie co u ciebie, bardzo się cieszę, cudownie, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrzeDla tych które, mi kibicowały chcę powiedzieć tylko, że dzisiejsza beta wynosi 1567
Nie będę spamować zdjęciami itp. bo to nie to miejsce, więc proszę trzymajcie kciuki za mnie, ja za Was całym sercem!
Miałam pisać właśnie co u ciebie, bardzo się cieszę, cudownie, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrzewspominałaś, że robiliście sobie z mężem oczyszczenie, możesz napisać coś więcej ?
![]()