reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Ja mam dzwonić w przedostatnim tygodniu Maja żeby mnie umówiły na wizytę w 7 tc , trochę się boje że nie będzie miejsca ... i zastanawiam się czy na wszelki wypadek nie umówić się u mnie w przychodni ... aczkolwiek z niechęcią bo nie ma tam żadnego ginekologa który by mnie urzekł ...
Ciężka sprawa. Ja też się właśnie bałam, że nie znajdzie dla mnie miejsca. Z drugiej strony, skoro tak powiedział, to chyba zdaje sobie sprawę, że gdzieś musi Cię "wcisnąć". Masakra z tą dostępnością lekarzy :/

reklama
To się dzieje naprawdę 😳😍

Załączniki

• IMG_6911.jpg
    IMG_6911.jpg
    54,6 KB · Wyświetleń: 147
  • IMG_6910.jpg
    IMG_6910.jpg
    44,2 KB · Wyświetleń: 150
Normalnie pewnie poszłabym szybciej, ale że mam leki w domu , pójdę dopiero w okolicy pojawienia się serduszka.. o ile dotrwam.. Bo w poprzednim cyklu test pozytywny , 5 dni spóźnienia @ , A jednak przyszła...
No ja wlaśnie się zastanawiam czy lekarz nie zapisał mnie troszkę za szybko, ale powiedział, że później już nie ma terminu i musiałabym czekać dodatkowe 3 tygodnie..

Witam chciałam się przywitać wśród styczniowych mamuś wczoraj zrobiłam test z krwi Ale dziewczyny mówiły że mogą być fałszywe jednak dziś potwierdziłam testem z moczu i udało się jestem w ciąży :-D ✊❤️ W poniedziałek idę na betę. Mogłabym iść jutro ale chcę żeby beta trochę urosła. :tak: Termin według kalkulatora mam na 21.01.2022.

Załączniki

• IMG_20210506_050617.jpg
    IMG_20210506_050617.jpg
    995,3 KB · Wyświetleń: 138
Witam chciałam się przywitać wśród styczniowych mamuś wczoraj zrobiłam test z krwi Ale dziewczyny mówiły że mogą być fałszywe jednak dziś potwierdziłam testem z moczu i udało się jestem w ciąży :-D ✊❤️ W poniedziałek idę na betę. Mogłabym iść jutro ale chcę żeby beta trochę urosła. :tak: Termin według kalkulatora mam na 21.01.2022.
Gratulacje👍😀😀😀

Klauuudia ale piękny wynik [emoji3059]
To się dzieje naprawdę [emoji15][emoji7]
Witaj :) gratuluję i życzę tobie jak i nam wszystkim spokojnych 9 miesięcy [emoji3590]
Witam chciałam się przywitać wśród styczniowych mamuś wczoraj zrobiłam test z krwi Ale dziewczyny mówiły że mogą być fałszywe jednak dziś potwierdziłam testem z moczu i udało się jestem w ciąży :-D [emoji110][emoji3590] W poniedziałek idę na betę. Mogłabym iść jutro ale chcę żeby beta trochę urosła. :tak: Termin według kalkulatora mam na 21.01.2022.

reklama
Do góry