mi wywaliło już 6,7. Miałam mega wzdęcie a teraz zmalał i jest normalnyDziewczyny czy Wam też tak wywala brzuch? W pierwszej ciąży do 4 miesiąca nie było po mnie widać a teraz zaczęłam 8 tydzień a wyglądam jakbym połknęła balon![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi wywaliło już 6,7. Miałam mega wzdęcie a teraz zmalał i jest normalnyDziewczyny czy Wam też tak wywala brzuch? W pierwszej ciąży do 4 miesiąca nie było po mnie widać a teraz zaczęłam 8 tydzień a wyglądam jakbym połknęła balon![]()
Tak, w uniwersyteckim w Prokocimiu. To jest nowoczesny szpital i mają tam wielu dobrych specjalistów. I dobre, nowoczesne sprzęty. Była tam okolo 2 tygodnie lub troszkę dłużej. Wypisali ją dopiero jak było wszystko ok. Też dostawała zatrzyki w brzuch. Niewiem jak tobie, ale jej robili kilka razy prześwietlenie płuc, żeby sie upewnić że wszytko ok. Ona ma 66 lat.Też mam astmę, dzisiaj mimo tlenu straciłam przytomność więc musieli mi zwiększyć dawkę. Leżała w uniwersyteckim?
Ja mam 10 i już jest balonik sporyDziewczyny czy Wam też tak wywala brzuch? W pierwszej ciąży do 4 miesiąca nie było po mnie widać a teraz zaczęłam 8 tydzień a wyglądam jakbym połknęła balon![]()
No ja następne badania też będę chciała dużo wcześniejO jejku! Ale super że jest to forum! Też zapisałam sie na badania na 11,żebym mogła sobie pospać i na spokojnie sie zebrać, ale zapomniałam że trzeba być na czczo! Już przekladam termin na 8 rano. Dziękuję![]()
Przez moja ułożenie macicy
Mam tylozgieciedlatego przy różnych dłuższych pozycjach po prostu leci
![]()
Mam się oszczędzać i leżeć na boju nie na prosto , unikać wanny , długich spacerów![]()
Dziewczyny czy Wam też tak wywala brzuch? W pierwszej ciąży do 4 miesiąca nie było po mnie widać a teraz zaczęłam 8 tydzień a wyglądam jakbym połknęła balon![]()
Ten sen to czysty obraz Twojego lęku, objawy prędzej czy później mijają, pójdziesz do lekarza to sprawdzisz, głowa do góryNie wytrzymałam i umówiłam się do lekarza tu w rodzinnym mieście, akurat wyjechałam na tydzień. Nie wytrzymam nerwowo do poniedziałkuNadal nie mam objawów, wszystkie zniknęły. Dziś cała noc śniłam ze plamiłam i ginekolog powiedziała w śnie ze to cud ze serce bije i ze nie wierzy w to co widzi bo dawno już powinno nie żyć.
Idę dziś na 16.30.
Wspaniała opieka, wszyscy są mega troskliwi.Tak, w uniwersyteckim w Prokocimiu. To jest nowoczesny szpital i mają tam wielu dobrych specjalistów. I dobre, nowoczesne sprzęty. Była tam okolo 2 tygodnie lub troszkę dłużej. Wypisali ją dopiero jak było wszystko ok. Też dostawała zatrzyki w brzuch. Niewiem jak tobie, ale jej robili kilka razy prześwietlenie płuc, żeby sie upewnić że wszytko ok. Ona ma 66 lat.
Dziś jak na siebie spojrzałam to aż nie mogłam uwierzyć ze mam taki benzun. Pewnie to trochę wina fasolki po bretońsku na która wczoraj miałam mega ochotę. Ale i tak aż dziwne ze koniec 8 tyg i już brzuchDziewczyny czy Wam też tak wywala brzuch? W pierwszej ciąży do 4 miesiąca nie było po mnie widać a teraz zaczęłam 8 tydzień a wyglądam jakbym połknęła balon![]()