Stokrotka2021
Fanka BB :)
Szkoda...ja też już zaczynam @ :-(Robiłam cyfrowy clearblue a on ponoć dobry dziś mam 13dpo i negatyw także czekam na @![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szkoda...ja też już zaczynam @ :-(Robiłam cyfrowy clearblue a on ponoć dobry dziś mam 13dpo i negatyw także czekam na @![]()
Pięknie :-) Gratulacje !!! Szczęścia dla WasA ja się mogę pochwalić !
Dzisiejsza beta 31,700W 26 DC, 11 DPO
![]()
No niestety prawdopodobnie nie było owulacjiU mnie tragediaprogesteron w 21dc tylko 0,49 dla norm
- Środkowa faza folikularna: 0,31-1,52
- Środkowa faza lutealna: 5,16-18,56
- Kobiety po menopauzie (bez terapii hormonalnej): 0,00-0,78
Prawdopodobnie tak, ale byłyby to jeszcze małe wartościDziewczynki jest miałabym zagnieżdżenie zarodka wczoraj to czy beta by wyszła mi dziś?
To kiepsko. Nic z tego w takim razie bo dziś wyszla mniej niz 1.2Prawdopodobnie tak, ale byłyby to jeszcze małe wartości
Łudziłam sięNo niestety prawdopodobnie nie było owulacji![]()