Kkkkkkkkkk
Zaciekawiona BB
Dziękuję za te słowa, bardzo dużo dla mnie to znaczy, już mi trochę lepiej

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję za te słowa, bardzo dużo dla mnie to znaczy, już mi trochę lepiej
Pójdę do innego lekarza z lepszym sprzętem , dziwi mnie fakt że napisał mi tętno płodu wątpliweW środku może być powoli widocznie też ciałko żółte. Ciałko żółte pojawia się przed zarodkiem. Musisz uzbroić się w cierpliwość. Każda z nas to przeszła. Po prostu trzeba czasu...
To tak jak jaW Katowicach![]()
Miałam tak w pierwszej ciąży, lekarka od usg twierdziła, zepustw jajo, co się naprzezywalam to moje. Dzisiaj pyskujący prawie 15latekLekarz twierdzi że 4-5 ma już 12mm pęcherzyk
Okres miałam 26 marca test zrobiłam 27 kwietnia i były naprawdę dwie kreski ale słabe , dwa testy zrobiłam , lekarz mówi że albo pusty albo jeszcze się rozwinie a ja tam coś widzę albo sobie wmawiam![]()
Miło mi, że nie jestem sama z 4 z przoduSkończyłam 40 w kwietniu
Mnie po prostu to jeszcze zastanawia że dzień po zaplanowanej miesiączce jak zrobiłam test były słabe dwie kreski i nie daje za wygraną bo ja czuję że tam cos jest że nie jest pusteTo tak jak ja
Miałam tak w pierwszej ciąży, lekarka od usg twierdziła, zepustw jajo, co się naprzezywalam to moje. Dzisiaj pyskujący prawie 15latek
Trzymam kciuki
Miło mi, że nie jestem sama z 4 z przodu
Porozciagalam się trochę z rana, dobrze mi to robi na mdłości. Piękny dzień się zapowiada.
Udanych wizyt wszystkim życz
Mnie
Cześć może uda mi się ciebie pocieszyć 9 lat temu też byłam na wczesnym USG i lekarką też mi powiedziała że puste jajo powiem szczerze że wtedy nie miałam bladego pojęcia co to jest puste jajoMnie po prostu to jeszcze zastanawia że dzień po zaplanowanej miesiączce jak zrobiłam test były słabe dwie kreski i nie daje za wygraną bo ja czuję że tam cos jest że nie jest puste
Mnie podbrzusze już od dłuższego czasu nie pobolewaDzień dobry dziewczyny [emoji16] u mnie bez porannego spaceru bo mąż wyszedł właśnie do pracy, młodszy syn jeszcze śpi (a coś marudził w nocy) a nasze rybki niezbyt byłyby chętne na opuszczenie swojego akwa [emoji23]
Jestem ciekawa czy na działanie duphastonu trzeba trochę poczekać bo dostałam go nie tylko z powodu wcześniejszych plamień ale i z powodu bólu podbrzusza. Czujecie pobolewania na tym etapie? Takie jak na okres?
Może ciąża jest po prostu młodsza. Idź do innego lekarza dla świętego spokoju, lub poczekaj tydzień. Wtedy już powinno być wszystko jasne.Mnie po prostu to jeszcze zastanawia że dzień po zaplanowanej miesiączce jak zrobiłam test były słabe dwie kreski i nie daje za wygraną bo ja czuję że tam cos jest że nie jest puste
A który to powinien być tydzień? Ja nic nie widzie niestetyDziewczyny widzicie tutaj pęcherzyk czy ono faktycznie jest puste już dostaje schizy![]()