reklama
G
guest-1691259937
Gość
ale ja też! I dokładnie tak jak Ty, również się stresuje. Tak bardzo chcę, żeby wszystko było dobrze. Nic innego się nie liczy. I tak dużo myśli w głowie, prawda?Tobie tez gratulujeWsparcie jest najważniejsze! Tym bardziej że to jest moja pierwsza ciąża i troszkę się stresuje
![]()

Aksamitka28
Fanka BB :)
Nie pamiętam, które zdjęcie wstawiłam ale krwiak jest oddalony trochę od maluszkaTo Ty masz krwiaczka nie ? Na zdjęciu które wstawiłas jest pokazane jak mierzony jest ten krwiak a z boku widać zarodek

Urs_ula
Zaciekawiona BB
Zdecydowanie za dużo myśliale ja też! I dokładnie tak jak Ty, również się stresuje. Tak bardzo chcę, żeby wszystko było dobrze. Nic innego się nie liczy. I tak dużo myśli w głowie, prawda?![]()

Aksamitka28
Aż poszukałamTo Ty masz krwiaczka nie ? Na zdjęciu które wstawiłas jest pokazane jak mierzony jest ten krwiak a z boku widać zarodek

Aksamitka28
Aga87lan dobrze zwróciła uwagęJa nie widzę tu zarodka, jest ciałko żółte, zarodek zawsze przyklejony do cialka żółtego i w jaju płodowym, to co zaznaczone pomiarami to nie zarodek![]()

G
guest-1691259937
Gość
takDziewczyny mam głupie pytanie
Czy wy zdejmujecie buty na fotelu u gina?![]()

Mimimka89
reklama
Mimimka89
O to daj koniecznie znać jak po wizycie.Ja mam wizytę w poniedziałek i też będę miała 5t 5dteż liczę na to że już będzie widać
dziś chyba zaczęły mi się delikatne mdłości bo pierwszy raz na zapach miałam odruch wymiotny
a z drugiej strony się cieszę bo do tej pory poza delikatnie bolący piersiami nie było żadnych objaw
![]()

Podziel się: