reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Hej dziewczyny, u nas dziś mega ponura pogoda a mnei dopadło jakieś przeziębienie [emoji17] katar i gardło drapie...będę pluskać woda z sola.. Nie wiem co jeszcze mogę? Ogolnie słaba jestem strasznie...Jutro wieczorem pierwsza wizyta, mam nadzieję że zobaczę coś pięknego [emoji3590]
Milego popołudnia kochane

reklama
a potem... 😁 Szczepienie, katarek, trzydniówka, itd. ale ile radości!! I miłości ❤️ ahh, ale rzeczywiście jest dokładnie tak jak opisujesz.

lekarz teraz w środę zapisał mi na karteczce z rozpiską leków heparynę 0,4 a na recepcie 0,6. I nie wiem czy się pomylił, czy co. W środę do niego idę i zapytam, bo bałam się że ta 0,6 zbyt mocna. Jakie właściwie heparyna ma wskazania? Ja sama pomyślałam o tym, że to pewnie z powodu mojego wcześniejszego poronienia.
Dziewczyny pijecie kawę? Ja wczoraj i dzisiaj kilka łyków, bo mam taką niemoc..
Ja odstawiłam całkowicie, nawet ochoty nie mam 😉

Hej dziewczyny, u nas dziś mega ponura pogoda a mnei dopadło jakieś przeziębienie [emoji17] katar i gardło drapie...będę pluskać woda z sola.. Nie wiem co jeszcze mogę? Ogolnie słaba jestem strasznie...Jutro wieczorem pierwsza wizyta, mam nadzieję że zobaczę coś pięknego [emoji3590]
Milego popołudnia kochane
mnie w ubiegłym tygodniu bolało gardło. Płukanie woda z solą, plus mleko z czosnkiem i miodem, herbata z miodem i cytryną.
Ja też mam brak sił, już któryś dzień z kolei.

Dziewczyny, mam mętlik bo bardzo bym chciała się pochwalić teściom, którzy bardzo czekają na swojego pierwszego wnuka/wnuczkę. Dziś do nich jedziemy... 6+5 a ja czekam na serduszko jeszcze na poniedziałek wizyta, chyba się wstrzymam z tą nowiną, jak myślicie? 😊
Ja z doświadczenia mogę powiedzieć, że z pięknymi nowinami warto się wstrzymać. 😊

Moi też wiedzą, narazie jeszcze mieszkamy z moimi rodzicami, więc i tak by się domyślili. A teściom powiedzieliśmy, bo bardzo tego chcieli i bardzo się ucieszyli z nowiny. Ale to tylko w kwestii bliskich nam osób.🙂
My powiedzielismy teściom że względu na to, że mieszkamy razem... Po tygodniu wiedzieli już chyba wszyscy mimo że prosiłam o dyskrecję. Później jak straciłam ciąże i każdy się pytał to myślałam że rozszarpie. Dlatego teraz nie powiem póki brzucha nie będzie widać. 🥺

Dziewczyny czy puchniecie? Wywala Wam brzuch? Ja od jakiegos czasu trzymam wodę mimo, że sporo piję. Dziś włożyłam jeansy i mi ciasno w brzuchu było 😣 mam tak jak jem białe pieczywo, ale nie jem juz od dawna...
Ja puchnę w oczach... Nie wiem czy to wodą się zatrzymuje bo niemożliwe żeby już tak tyć. Ale jak byłam w ciąży to zaczęłam z wagą 52 kg w 12 tyg było już 58 kg teraz jestem w 5+3 a mam 56 nie wiem co będzie w 9 miesiącu

reklama
Do góry