reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Trzech facetów piło wódkę. Łyknęli po ostatnim kieliszku i jeden z nich zaczął:
-sz sz sz sz sz sz
Koledzy się wystraszyli i dawaj kumpla do domu, do żony zaprowadzili. Żona otwarła, popatrzyła i bez słowa nalała mężowi kielicha. Mąż wypił i na to:
- Szła dzieweczka do laseczka....
:-D:-D:-D:-D
zrobiłam sobie kanapeczki z szyneczką i przecierem pomidorowym:-)
smacznegooo

sikoreczka co do karmienia małej cycem..... ja karmiłam Jędrka prawie dwa lata i powiem Ci że bardzo prosto, poszło nam odcycowanie, on był już na tyle kumaty, że rozumiał jak mu tłumaczyła, że nie dostanie cyca. Więc to wcale nie musi być tak, że z wiekiem coraz trudniej odstawić od cyca.

Ja Adrianka odstawiłam po roku, bo przestał mi zupełnie jeśc:baffled: Co pół godziny było cycowanie:dry: No Madzia już nie pije w dzień, a chyba nocki też lżej bo dostałam właśnie pierwszą@:baffled:

reklama
A mnie dziś szynke pokroiła na takie plastry grubości coś koło 0,5 cm :szok::szok::szok: jak to zobaczylam w domu to myślalam, że padnę. Super do ręki złapać i zjeść, ale na kanapkę mało apetycznie :baffled:

Do góry