U nas dobrze spała a teraz się przebudza . Zasypia wcześniej czyli około 20 i budzi się głodna około 24 potem zasypia i budzi się o 4 a potem już sama spac nie chce u siebie w dostawce . Kręci się wierci a z nami pod kołderką zasypia do 7. Teraz tez mniej jemy przed snem bo już nie jemy 120 na raz tylko mniejsze porcje w ciągu dnia i może dlatego jak zje o 20 60 ml to szybciej się przebudza i jest głodnaU nas zasypia po 20 pobudka ok 3 a następna ok. 6. Czasem przesuwa nam się to o godzinę. Ja w nocy śpię twardym snem ale jak mały zaczyna się kręcić to się budzę wydaje mi się, ze od razu,w międzyczasie nie sprawdzam czy śpi bo ja też śpię i dopóki on się nie kręci to się nie przebudzę. A Śpi w swoim łóżeczku, dopiero po 6 zabieramy go najczęściej do swojego łóżka żebyśmy mogli jeszcze pospać
![]()
reklama
To Ty to dopiero jak zombie chodzisz rano19 kąpiel 20-21 zasypia młody sam w łóżeczku oczywiście bez nakrycia bo nie lubi być nakryty z resztą jak jego rodzeństwo to po tacie... Później cyc 23:30 1:30 2:30 4;00 4:50 to już drzymanie kręcenie marudzenie do 6:00 i tak od początku![]()
Niedługo mama
Fanka BB :)
To Ty to dopiero jak zombie chodzisz rano![]()
A dlaczego tylko 60 ml wypija przed snem? Nie chce więcej? Woli mniej a częściej? Mój o 20 wypija gdzieś tak 120- 130 ml a w ciągu dnia kilka razy już wypije 150 ml ale wcale nie chce rzadziej jeść i tak z 7 razy na dobę się karmimyU nas dobrze spała a teraz się przebudza . Zasypia wcześniej czyli około 20 i budzi się głodna około 24 potem zasypia i budzi się o 4 a potem już sama spac nie chce u siebie w dostawce . Kręci się wierci a z nami pod kołderką zasypia do 7. Teraz tez mniej jemy przed snem bo już nie jemy 120 na raz tylko mniejsze porcje w ciągu dnia i może dlatego jak zje o 20 60 ml to szybciej się przebudza i jest głodnaA z nami lepiej śpi nad ranem bo jest jej cieplej. Może tak ma z głodu a nad ranem z zimna. Ale nawet jak śpi z nami to mimo że ziewa to wybudza się co chwila bo tak się kręci że bije się rękami i budzi sie.
Niedługo mama
Nasz też nad ranem nie chce sam spać to go bierzemy do łóżka.U nas dobrze spała a teraz się przebudza . Zasypia wcześniej czyli około 20 i budzi się głodna około 24 potem zasypia i budzi się o 4 a potem już sama spac nie chce u siebie w dostawce . Kręci się wierci a z nami pod kołderką zasypia do 7. Teraz tez mniej jemy przed snem bo już nie jemy 120 na raz tylko mniejsze porcje w ciągu dnia i może dlatego jak zje o 20 60 ml to szybciej się przebudza i jest głodnaA z nami lepiej śpi nad ranem bo jest jej cieplej. Może tak ma z głodu a nad ranem z zimna. Ale nawet jak śpi z nami to mimo że ziewa to wybudza się co chwila bo tak się kręci że bije się rękami i budzi sie.
Teraz właśnie woli mniej a częściej i jak wypije sobie o 17-18 120 ml to potem o 20 tylko 60 i pewnie dlatego się budzi o tej 24. I wyglada jakby się już wyspala
A dlaczego tylko 60 ml wypija przed snem? Nie chce więcej? Woli mniej a częściej? Mój o 20 wypija gdzieś tak 120- 130 ml a w ciągu dnia kilka razy już wypije 150 ml ale wcale nie chce rzadziej jeść i tak z 7 razy na dobę się karmimy![]()
Michalina_25
Hej, mój synek ma dokładnie to samo, jesteśmy już tydzień od nacięcia ropnia. Trzymaj sie.Dziewczyny ja z małym w szpitalu, 2 tyg temu zrobiła mu się w pupie twarda krostka, lekarz powiedział, że fałd skórny, kazał smarować maścią, wczoraj trochę ropą podbieglo i niestety tak jak myślałam jest to ropień okoloodbytniczy, paskudna sprawa. Dziś byliśmy u chirurga i od razu przyjęcie na oddział, jeszcze dziś będzie operacja, wycięcie ropnia. U niemowląt to taka już wrodzona sprawa i częściej u chłopców. Jestem załamana, w dodatku 3 razy go kłuli bo nie mogli się wkłuć z welfronem i dopiero jak na sali operacyjnej będą to robić. Załamka, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, trzymajcie kciuki.
Heh no z nami tez jest jej lepiej to od 5-6 już śpi z nami bo inaczej już by wstała. Myślałam ze tak ładnie śpi a tu znowu niespodziankaNasz też nad ranem nie chce sam spać to go bierzemy do łóżka.zajął moje miejsce i leży zadowolony
![]()
Lipaaa
Ale w nocy kontrolujecie czy faktycznie śpi? Czy jak się kładziecie to wstajecie jak maluch zacznie płakać ?
Nasz też jak głodny to jedzenie ma być tu i terazi ja chyba miesiąc temu obrałam opcję, że najpierw jedzenie a potem przebieranie bo ciężko było wytrzymać to darcie podczas przebierania, a jak najedzony to zadowolony leży i wypina na mnie tylek, możemy się przebierać do woli
![]()
Jak zacznie stękać to nas budzi.
Ja normalnie śpię, nie kontroluje.
BTW przed Narodzeniem małej Kupiłam monitor oddechu snuza hero, którego nawet nie rozpakowałam ze strachu... I chyba już nie rozpakuje. Może wysłać którejś z Pan?
Hah, u nas dokładnie tak samo - najpierw cycuś potem pieluszka i dzidzia uśmiechnięta od ucha do ucha!
Ostatnia edycja:
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Ja nie kontroluję, ale jak się obudzi to inaczej oddycha i chodzą jej nóżki i rączki, to dziecko rzadko kiedy leży spokojnieAle w nocy kontrolujecie czy faktycznie śpi? Czy jak się kładziecie to wstajecie jak maluch zacznie płakać ?
reklama
Poladd1234
Idzie się przyzwyczaić wyjścia nie ma taki egzemplarz mi się trafiłTo Ty to dopiero jak zombie chodzisz rano![]()