nieagatka
Fanka BB :)
Nie dziwie sie... Lampke wina se walnij. Na endo i na odwage [emoji16][emoji6]Już dziś wzięłam 4 zastrzyk. A boję się w chu....
Ja tez se walne, do towarzystwa [emoji1787][emoji1787]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Nie dziwie sie... Lampke wina se walnij. Na endo i na odwage [emoji16][emoji6]Już dziś wzięłam 4 zastrzyk. A boję się w chu....
Nawet nie wiesz jak mocno zaciskam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]Cooooo psiocho [emoji12]
Na razie walka o komórki jestNie dziwie sie... Lampke wina se walnij. Na endo i na odwage [emoji16][emoji6]
Ja tez se walne, do towarzystwa [emoji1787][emoji1787]
No proszę, a to ładnie tak robić stymulację zza krzaków?Już w styczniu stymulację zrobiłam w Bocianie. Bo wcześniej byłam w Vitrolive.
Ja już zaczęłam działać i własnie miałam prosić @Evela.6 o wpisanie do kalendarza, bo chyba na tej ostatniej prostej nie chcę siedzieć sama w krzakach. Evela weź tam zapisz że w piątek mam podgląd jajców![]()
Dopiero się stymuluję. 4 zastrzyk już wzięłam i w piątek podgląd jajek. Już mnie szajba bierzeNo proszę, a to ładnie tak robić stymulację zza krzaków?? To ile masz zarodków? Kiedy przewidywany transfer?
Dopiero się stymuluję. 4 zastrzyk już wzięłam i w piątek podgląd jajek. Już mnie szajba bierze. Nawet się wzruszyłam jak drewno w szopie układałam
. Serio
No to nie trafiłaś w chu...Gryzonie mają slabość do drewna także luz![]()
Już sobie wyobrażam taką słodką futrzastą fredkę ładującą sobie w brzuszek![]()
Trzymam kciuki za komóreczki niech rosną ;-) duże i dorodne :-)Na razie walka o komórki jest. Oby jakieś urosły
O endo potem zadbam![]()
Czym i w jakich dawkach Cie stymuluja?Na razie walka o komórki jest [emoji6]. Oby jakieś urosły
O endo potem zadbam [emoji12]
Na razie biorę ovaleap, dawka znów 300Czym i w jakich dawkach Cie stymuluja?