reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny! Idę i ja 8.06 na wizytę przygotowującą do transferu.. lekarz powie co i jak, jaki leki itd.. w tym cyklu się nie udało bo po punkcji tydzień wcześniej okresu dostałam i mój lekarz nie jest zwolennikiem naturalnych cykli. Na razie luz, odpoczywam I staram się nie myśleć ... (Taaak 😅😅)

Macie jakieś sugestie co warto przed transferem hm jeść itd? Czytałam że ważny jest poziom witaminy D więc polecę pewnie po weekendzie zrobić badanie 😁

reklama
Hej dziewczyny! Idę i ja 8.06 na wizytę przygotowującą do transferu.. lekarz powie co i jak, jaki leki itd.. w tym cyklu się nie udało bo po punkcji tydzień wcześniej okresu dostałam i mój lekarz nie jest zwolennikiem naturalnych cykli. Na razie luz, odpoczywam I staram się nie myśleć ... (Taaak 😅😅)

Macie jakieś sugestie co warto przed transferem hm jeść itd? Czytałam że ważny jest poziom witaminy D więc polecę pewnie po weekendzie zrobić badanie 😁
Kup sobie kropelki Vigantol, to witamina d3. Mój lekarz zapisał mi właśnie D3, prenatal uno ale to już jem 3 miesiąc i kwas foliowy. Ponadto provag. I dziewczyny tu polecają winko czerwone oraz awokado na endometrium 😍 i ananasa na implantacje zaczynam jeść od dziś bo ma bromelaine która pomaga podobno 😃

Oprócz tego wszystkiego ja biorę jeszcze od dłuższego czasu b12, cynk, omega i a+e.

Podsumowanie poranka:
- jestem golutka o 4 tysie
- facet chciał iść w kapciach do pracy
- mam bóle okresowe i plamienia a to dopiero po pierwszym zastrzyku - rewelka robić sobie zastrzyki do bolącego brzucha.

Jeszcze jakieś nowości parszywy długi protokole??

Zaburzenia jaźni? Sraczka? Zaburzenia nastroju? Tylko współczuć dzisiejszym moim pacjentom w nocy. Najmilsze pytanie będzie brzmiało "czeeeeeeeeeeeego?"

Kup sobie kropelki Vigantol, to witamina d3. Mój lekarz zapisał mi właśnie D3, prenatal uno ale to już jem 3 miesiąc i kwas foliowy. Ponadto provag. I dziewczyny tu polecają winko czerwone oraz awokado na endometrium 😍 i ananasa na implantacje zaczynam jeść od dziś bo ma bromelaine która pomaga podobno 😃

Oprócz tego wszystkiego ja biorę jeszcze od dłuższego czasu b12, cynk, omega i a+e.
Wow sporo, ja póki co biorę pregna start i kwas foliowy 😁😁 wybiorę się do apteki 😁 o tym ananasie to czytałam właśnie, też będę wcinać

reklama
Do góry